Maçın son bölümünde Osmanlıspor’dan Adam Maher ile Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım arasında gerginlik çıktı. Maher’in yerde kalan Hasan Ali’ye tokat atarak tepki vermesi Kadıköy’de büyük tepki aldı. Hakem Alper Ulusoy bu pozisyona sadece sarı kart vermekle yetinirken, itirazlar bir anda çoğaldı.
Hasan Ali “Çok net tokat geldi. Direkt kırmızı olmalıydı, hakem ikimizi de cezalandırdı. Bence yanlış karar” değerlendirmesinde bulundu. Tecrübeli oyuncu, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Kötü bir seri geçirdik son haftalarda. Takımın özgüveni de iyi değildi. Kazanmak önemliydi. Önemli olan ligi en iyi şekilde bitirmek” ifadelerini kullandı.
Fener’de iki cezalı
Fenerbahçe, Osmanlıspor karşısında 2 puanın yanı sıra Hasan Ali Kaldırım ve Josef de Souza’yı da kayıp verdi. İlk yarıda itiraz nedeniyle sarı kart gören Souza ile son dakikalarda Maher ile tartışan Hasan Ali cezalı duruma düştü. İki futbolcu hafta sonu Alanyaspor deplasmanında forma giyemeyecek.