Manchester City'de Guardiola belirsizliði
ABONE OL

Pep Guardiola'nýn Manchester City ile olan kontratý Haziran 2025'te sona eriyor. Ancak Ýngiliz ekibi, baþarýlý teknik adamla henüz yeni bir sözleþme imzalamadý.

Taraftarlar, Etihad Stadyumu'nda oynanan karþýlaþmalarda Guardiola'nýn kalmasýný isteyen pankartlar açarken, deneyimli hoca ise ayrýlýk için net bir cevap vermekten çekiniyor.

CITY YENÝ ADIMLAR ATIYOR

Pep Guardiola'yý Bayern Münih'ten Manchester City'ye getiren futbol direktörü Txiki Begiristain ile yollar ayrýldý. City yönetimi, Begiristain'in yerine Sporting Lizbon'un futbol direktörü Hugo Viana ile anlaþtý.

Guardiola, 2021'de verdiði bir demeçte, City'de kalmasýnýn Begiristain'in etkisi sayesinde olduðunu ve bu yüzden iki kez kontrat uzattýðýný belirtmiþti. Begiristain'in ayrýlmasý, Ýngiltere medyasýnda Guardiola'nýn da takýmdan ayrýlabileceði yönünde yorumlara neden oldu.

GUARDIOLA'NIN YERÝNE DÜÞÜNÜLEN ÝSÝMLER

Manchester City yönetimi Guardiola'nýn olasý ayrýlýðýna karþý Xabi Alonso'yu adaylar arasýna aldý. Sporting'den gelen Viana'nýn etkisiyle Ruben Amorim'in de yeni teknik direktör adaylarý arasýnda olduðu söyleniyor.