Manchester United'dan Erik Ten Hag'a yeni sözleþme
ABONE OL

Manchester United'daki geleceði çok tartýþýlan Hollandalý teknik adam Erik Ten Hag, iki sezon daha Manchester United'da kalacak.

Manchester United, Erik Ten Hag ile 2026 Haziran ayýna kadar yeni sözleþme imzaladý.

ÝMZA SONRASI ÝLK AÇIKLAMA

Ten Hag, imza sonrasý konuþarak "Kulüple birlikte çalýþmaya devam etme konusunda anlaþmaya vardýðýmýz için çok memnunum. Geride býraktýðýmýz iki yýla baktýðýmýzda, iki kupa ve ben katýldýðýmda bulunduðumuz noktadan çok daha ileriye gittiðimizi gururla söyleyebiliriz. Ancak, Manchester United'dan beklenen seviyelere ulaþmak, yani Ýngiltere ve Avrupa þampiyonluklarý için mücadele etmek için önümüzde hala çok sýký bir çalýþma olduðu konusunda da net olmalýyýz. Kulüple yaptýðým görüþmelerde, bu hedeflere ulaþma vizyonumuzda tam bir birlik olduðunu gördük ve hepimiz bu yolculuðu birlikte yapmaya kararlýyýz" ifadelerini kullandý.

'ÇALIÞMAYI DÖRT GÖZLE BEKLÝYORUZ'

Manchester United Sportif Direktörü Dan Ashworth'te Ten Hag ile ilgili konuþarak, "Son iki sezonda kazandýðý iki kupayla Erik, Avrupa futbolundaki en istikrarlý baþarýlý antrenörlerden biri olarak rekorunu pekiþtirdi. Kulübün geçen sezonla ilgili yaptýðý deðerlendirme iyileþtirilmesi gereken alanlarýn altýný çizerken, Erik'in standartlarý ve sonuçlarý yükseltmek için birlikte çalýþabileceðimiz en iyi ortak olduðu sonucuna da vardý. Bu oyuncu ve personel grubu en üst düzeyde rekabet edebileceklerini ve kazanabileceklerini zaten gösterdiler; þimdi bunu daha tutarlý bir þekilde yapmamýz gerekiyor. Güçlendirilmiþ futbol liderlik ekibimizle birlikte, bu futbol kulübüne yönelik ortak hedeflerimize ulaþmak için Erik ile el ele çalýþmayý dört gözle bekliyoruz." yorumunu yaptý.

MANCHESTER UNÝTED KARNESÝ

2022 yýlýndan bu yana Manchester United'ý çalýþtýran tecrübeli çalýþtýrýcý, 114 karþýlaþmada takýmýnýn baþýnda olurken 1.92 puan ortalamasý yakaladý.

  • ManU
  • ErikTenHag
  • PremierLig