Manchester United'dan Lewandowski ataðý
ABONE OL

Geçtiðimiz sezon Bayern Münih'te görev aldýðý 46 maçta attýðý 51 golle, takýmýna büyük katký saðlayan Robert Lewandowski, Alman ekibinden ayrýlmak istediðini açýklamýþtý. Ýsmi Barcelona ile anýlan ve Ýspanyol ekibinde forma giymeye sýcak bakan Polonyalý golcü için Ýngiltere'den yeni bir iddia ortaya atýldý.

Ýngiltere'nin önde gelen gazetelerinden TheSun'da yer alan habere göre; Barcelona'nýn yüksek ücret kazanan bazý oyuncularýyla yollarýný ayýramamasý ya da sözleþmelerinde revizeye gidememesi halinde Polonyalý golcüyü transfer edememe ihtimali bulunuyor. Manchester United da Lewandowski'nin durumunu yakýndan takip ediyor. Ayrýca Bayern Münih'in de 1 yýl daha sözleþmesi olan Polonyalý golcüyü bonservis bedeli olmadan býrakmaya sýcak bakmadýðý biliniyor.

Santrfor bölgesine takviye yapmayý öncelik olarak belirleyen Kýrmýzý Þeytanlar, daha önce Darwin Nunez transferinden vazgeçmiþti. Leipzig'in de Nkunku'yu satmaya yanaþmamasýyla Manchester ekibinde ibre Lewandowski'ye döndü. Polonyalý golcünün Ýspanya'ya transferinin gerçekleþmemesi halinde Manchester United'ýn Lewandowski'yi kadrosuna katmak için büyük çaba göstermesi bekleniyor.

Öte yandan haberde Chelsea'nin de takýmdan ayrýlma ihtimali bulunan Romelu Lukaku'nun yerine Lewandowski'yi transfer listesine ekleyebileceði ifade edildi.