Marcelo'nun yeni adresi belli oldu! Beklenmedik tercih
ABONE OL

Marcelo, Real Madrid'deki uzun yýllarýnýn ardýndan Yunanistan ekibi Olimpiakos'a transfer olmuþtu. Burada bekleneni veremeyen yýldýz oyuncu, kariyerinin son döneminde olduðunu gösteren bir transfer yapýyor ve MLS'e gidiyor. Brezilyalý Marcelo, Los Angeles Galaxy'yi yeni rota olarak belirledi.

Eski Real Madridli Marcelo'nun, Yunanistan'a gelmeden önce Türkiye'ye de transfer olabileceði konuþuluyordu. Hatta oyuncu Olimpiakos'ta oynarken bile Galatasaray ve Beþiktaþ'ýn gündemindeydi. Bu durumdan hareketle de Yunanistan hikâyesinin üzerine Türkiye'ye transfer olmasý beklenirken, Marcelo'dan kötü haber geldi ve yeni rota ABD oldu. Kulübü Olimpiakos ile yollarýný ayýran 34 yaþýndaki oyuncu, Los Angeles Galaxy ile sözleþme detaylarýný görüþüyor.

MARCELO'DAN BEKLENMEDÝK TERCÝH

Yýldýz sol bek için Türkiye ihtimaline ek olarak Suudi Arabistan da ciddi bir seçenek olarak görülüyordu. Hatta Cristiano Ronaldo'nun takýmý Al Nassr'a transfer olacaðý konuþulan Marcelo, bu anlaþmayý gerçekleþtirmedi ve akabinde de Arabistan'da transfer dönemi kapandý. Tüm bunlarýn üzerine ise gazeteci Gustavo Guimaraes, Brezilyalý ismin yeni takýmýna dair sözleþme detayýný duyurdu.

25 ÞUBAT'TA MLS BAÞLIYOR

Oyuncu sözleþme görüþmelerini gerçekleþtirirken, 5 gün sonra da MLS heyecaný resmen baþlayacak. Yunan ekibinde 10 maça çýkan ve 3 gol atan Marcelo'nun, adaptasyon sürecini hýzlýca atlatmasý ve Los Angeles adýna yakýn zamanda forma giymeye baþlamasý bekleniyor.