Mauro Icardi: Rekorlarý kýrmaktan gurur duyuyorum
ABONE OL

Galatasaray'ýn Arjantinli yýldýzý Mauro Icardi, Antalyaspor galibiyetinin ardýndan açýklamalar yaptý.

Mauro Icardi yaptýðý açýklamada, "Galibiyetle dönmek önemliydi. Yolumuza galibiyetle devam etmek istiyorduk. Goller için, takýmýma yardým ettiðim için mutluyum. Hocamýzýn bugün doðum günüydü, onu da kutluyorum." dedi.

Arjantinli yýldýz, Kerem ve Yunus Akgün ile ilgili, "Þanslýyým. Ýlk senemden itibaren Kerem'le oynadým. Onun nasýl geliþtiðini gördüm, yardýmcý olduðuma da inanýyorum. Geçen sezon Barýþ'ta da patlama oldu. Yunus'ta da þu an gözüküyor. Ýhtiyacý olan her þeye sahip. Kerem ve Barýþ'tan sonra onda da patlama oldu. Ben de onlar için bir referans noktasýyým aslýnda. Onlarla birlikte oynuyor olmak benim için de bir gurur kaynaðý." diye konuþtu.

"REKORLARI BÝLÝYORUZ"

Mauro Icardi ayrýca, "Sezon baþýnda her oyuncunun kendi hedefleri oluyor. Kim ne rekor kýrmýþ biliyoruz. Bu attýðým golle en çok gol atanlar arasýnda ilk 10'a girdim. Ýnsanlar bana burada çok iyi davranýyorlar. Taraftarýmýz çok iyi davranýyor. Biz de her gün çalýþýyor, karþýlýðýný alýyoruz. 2.5 senede yaptýklarýmla birçok rekor kýrdým, kýrmaya da devam ediyorum, bununla da gurur duyuyorum." açýklamasýný yaptý.