Mauro Icardi'ye övgüler bitmiyor! ''Kazanmayý isteyen akýllý birisi''
ABONE OL

Ýspanyol sport.es, Süper Lig'in gol kralý Icardi'ye övgü dolu bir haberle sayfalarýnda yer verdi. Arjantinli'nin kral olduðunun vurgulandýðý haberde þu ifadeler yer aldý: "Kendini yeniden kanýtlamak için Türkiye'ye geldi. Eþsiz, özel ve çoðu zaman tartýþmalý bir kiþiliðe sahip Tangocu, kariyerinin büyük bölümünü bir maceradan baþka bir maceraya atlayarak geçirmiþti. Aidiyet duygusunu hissedeceði yer bulamadý, en iyi futbolunu oynayamadý. Bazen kendine olan güven eksikliðinden, bazen de spor dýþý nedenlerden dolayý, Barça altyapýsýndan ayrýlýrken hedeflediði noktaya ulaþamamýþtý."

KAZANMAYI ÝSTEYEN AKILLI BÝRÝSÝ

G.Saray'ýn yardýmcý antrenörü Ismael Garcia da ayný gazeteye Icardi konusundaki düþüncelerini anlattý: "Son 2 yýlda kazanýlan baþarýlarýn anahtarý olduðunu söylemeden Icardi anlaþýlmaz. Ýki Süper Lig ve bir Süper Kupa. 55 gol ve 20 asist yaptý. Ancak etkisi sayýlarýn ötesinde. Antrenmanlarda bile süper rekabetçi. Ritim düþük olunca hoþlanmýyor, yoðunluk olmadýðýnda bunu belli ediyor. Herkese baský yapýyor. Kendisi çok kiþilikli bir oyuncu. Soyunma odasýnda yönetmek zor gibi görünüyor ama sonuçta kazanmayý ve takýmýn iyi þeyler yapmasýný isteyen akýllý insan. Saha içinde ve dýþýnda bir lider.

TÜRKÝYE'DE AYAKLARI KONUÞUYOR

O, insanlarýn düþündüðünden çok daha fazla yeteneðe ve oyun anlayýþýna sahip. Tipik golcü deðil. Takýma çok yardýmcý oldu ve önümüzdeki dönemde daha iyi olacak. Kiþisel açýdan bakýldýðýnda, her þeye sahip ve þöhretli olmasýna raðmen normal yaþýyor. Yaptýðý iþlere raðmen normal bir insan gibi yaþýyor. Mauro Icardi'nin saha dýþýnda söylediklerinin veya saha dýþýnda yaptýklarýnýn daha çok trend olduðu sezonlar geride kaldý. Türkiye'ye geldiðinden beri ayaklarý konuþuyor ve toplum açýsýndan fenomen. Kariyerinin en iyi günlerini yaþýyor ve Galatasaray'ýn yazdýðý tarihe öncülük ediyor."