Mehmet Ekici an meselesi!
ABONE OL
Daha önce RedBull Salzburg’un yıldız oyuncusu Kevin Kampl ile ilgilendiği iddia edilen Fenerbahçe’nin, futbolcuyla görüşmelerde bulunmak üzere Avusturya’ya gideceği bildirilmişti. Fakat sarı lacivertli kulüp yönetimi ve teknik heyetin Almanya’nın Werder Bremen takımında forma giyen gurbetçi oyuncu Mehmet Ekici ile anlaşmak üzere olduğu bildirildi.

Alman devi Bayern Münih alt yapısında yetişip daha sonra Nürnberg’e kiralanan ve gösterdiği performans sonrası Werder Bremen’e transfer olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu A Milli Takım’da da forma giyiyor.

Sarı lacivertlilerin kadrosuna katmak istediği Mehmet Ekici, bu sezon Werder Bremen forması altında 12 maçta görev alırken fileleri bir kez havalandırdı.

Alman basını genç yıldızın yeni teknik adam Robin Dutt’tan forma şansı bulamadığı için sürekli olarak forma giyebileceği Şampiyonlar Ligi kalitesinde bir takıma transfer olabileceğini belirtti. Öte yandan Mehmet Ekici’nin yeniden Türk Milli Takımı’nda forma giymek istediği bu yüzden Süper Lig’e sıcak baktığı da biliniyor.

Ara transfer döneminde Ersun Yanal’ın Mehmet Ekici’yi kadrosunda görmek istediği Başkan Aziz Yıldırım’ın ise bu transfere onay verdiği kendisininde bu futbolcuyu kadro derinliği açısından önemli bir hamle olacağı düşüncesinde olduğu söyleniyor.