Merih Demiral: Stefan Kuntz hakkýnda konuþmam doðru olmaz
ABONE OL

Merih Demiral, Hýrvatistan'a 2-0 maðlup olduðumuz maçýn ardýndan konuþtu.

Merih Demiral yaptýðý açýklamada, "Çok üzgünüz. Maça iyi baþladýk. Çok güzel bir atmosfer vardý. Karþýmýzda gerçekten iyi bir Hýrvatistan vardý. Özellikle kalecilerini tebrik ediyorum. 3-5 tane çok iyi pozisyon çýkardý. Ýlk yarý iyi baþladýk. Gol ve goller atabilirdik ama sonucu bulamadýk, maça iyi baþlamýþtýk. Onlar gol atýnca da moral olarak düþtük. Ýlk yarý bitmeden 1 gol daha yememiz bizi kötü olarak etkiledi. Avrupa'nýn en genç takýmlarýndan biriyiz. Onlarý bilerek, çalýþarak devam etmeliyiz. Önümüzdeki maçlarda çok daha iyi skorlar alacaðýmýza inanýyorum. Daha iyi güzel günler bizi bekliyor diyebilirim." dedi.

Tüm turnuvalara katýlmak istediklerini belirten Merih, "Ritim bozukluklarý, form düþüklükleri oluyor. Tüm turnuvalara katýlmak istiyoruz. Bütün arkadaþlarým, milli forma için en iyisini yapmaya çalýþýyoruz. Bazen istediklerimizi sahaya yansýtamýyoruz. Çok üzülüyoruz. Bunu derinden hissediyoruz. Ülkemizi en iyi þekilde temsil etmek istiyoruz. Bunu bizden çok isteyen yoktur. Eksiklerimize en iyi þekilde çalýþarak en iyisini vermek zorundayýz. Ýnþallah önümüzdeki maçlarda en iyisini yapacaðýmýza inanýyorum." açýklamasýný yaptý.

Ayrýca, "Stefan Kuntz Hoca hakkýnda konuþmam doðru olmaz. Hocamýz da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalýþýyor." diye konuþtu.