Mert Hakan: Mourinho ile çalýþmak herkese nasip olmaz
ABONE OL

Topuk Yaylasý'nda yeni sezon çalýþmalarýný sürdüren Fenerbahçe'de yýldýz oyuncu Mert Hakan Yandaþ, basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtladý.

Sert idmanlar yaptýklarýný söyleyen Mert Hakan, "Bizim için yoðun geçen bir dönem. Sert baþladý ve sert geçiyor. Takýmlar sezon içinde, bu kamplarýn meyvesini yer. Jose Mourinho inanýlmaz idmanlar yaptýrýyor. Biraz yorucu ama keyifli geçiyor. Yeni sezon Fenerbahçemize inþallah hayýrlý olur." ifadelerini kullandý.

"MOURINHO BÝZÝM KOMUTANIMIZ"

Tüm oyuncularýn çok fit geldiðini söyleyen Mert Hakan, "Takým hiç ara vermemiþ gibi devam ediyor. Herhalde herkes tatilde çalýþmýþ. Bundan hocanýn da etkisi olabilir." dedi.

Takýmdaki komutanýn Mourinho olduðunu söyleyen Mert Hakan þu sözlerle devam etti:

"Jose Mourinho ile çalýþmak herkese nasip olmaz. Benim için de büyük þans. Ýki yýl daha Fenerbahçe'ye hizmet edeceðim. Takýmda herkesi isim isim bilerek buraya gelmiþ, herkese çok yakýn. Komutan olayýnca gelirsek, o bizim komutanýmýz. O ne derse, onu yapacaðýz."

EURO24 için konuþan Mert Hakan, "EURO2024'ü takip ediyorum, arkadaþlarýmý tebrik ediyorum. Ýnþallah daha ileriye giderler. Oyun olarak sýkýntýlý dönem yaþadýlar ama onlara destek olmamýz lazým. Ay-Yýldýza hizmet ediyorlar, ülke inþallah desteðe devam eder ve gidebildikleri yere kadar giderler. Ben de onlar için çok mutluyum." þeklinde konuþtu.

"HEMEN KABUL ETTÝM"

Geçen sezon talihsiz sakatlýklar yaþadýðýný söyleyen Mert Hakan, "Talihsiz sakatlýklar yaþadým. Geçen sezon iyi oynadým ve takýma iyi katý verdim. Komutan konusu, taraftarlarýn teveccühü. Bizlerin komutaný hocalarýmýz. Biz kulübün askerleriyiz. 1 dakika, 10 dakika... Ne kadar süre gelirse en iyisini yapmak için varým. Bu sezon daha da çok oynamak istiyorum. Takýma yaptýðým katkýyý herkes görecek. Bize karþý olan herkesle mücadele edeceðim." sözlerini kullandý.

Sözleþme konusunda konuþan Mert Hakan þu sözlerle devam etti:

"Ali Koç aradý ve beni iki yýlda Fenerbahçe'de görmek istediðini söyledi. Ben de hemen kabul ettim. Ýnþallah Þampiyonlar Ligi'ne kalýrýz."

Son olarak Jose Mourinho'nun kendilerine çok þey katacaklarýný söyleyen Mert Hakan Yandaþ þu sözlerle cümlelerini noktaladý:

"Daha zor ve daha çekiþmeli lig olacak. Diðer rakiplerimiz de önemli takviyeler yapýyorlar. Biz bir aradayýz yine, bu çok önemli avantaj. Jose Mourinho çok detaycý, ufak ufak her þeyi iþliyor. Bizim hakim olmadýðýmýz çok þeye hakim. 99 puan aldýk ama ufak detaylarý bize aktarýyor. Bize inanýlmaz þeyler katacak. Bundan öncesi hocalarýmýz da çok þey kattý. Mourinho'nun istediklerini yaparak Lugano maçýna en iyi þekilde gitmek istiyoruz."