Michy Batshuayi'ye Belçika'dan 2 talip birden
ABONE OL

Sezon baþýnda Ýngiliz ekibi Nottingham Forest'a transferi gerçekleþmeyen ve Fenerbahçe'de Edin Dzeko geldikten sonra da gölgede kalan Michy Batshuayi ile ilgili iddialar sürüyor. Belçika basýný, golcü futbolcuyu isteyen kulüpleri paylaþtý.

BRUGGE VE ANTWERP YARIÞTA

Belçika basýnýndaki habere göre; Club Brugge ve Antwerp'in, tecrübeli oyuncuyu ara transfer döneminde kadrosuna katmak için yarýþtýðý belirtildi. Teknik direktörlük görevine Ýsmail Kartal geldikten sonra istediði süreyi alamayan Belçikalý golcünün de transfer tekliflerine açýk olduðu ifade edildi.

ÞARTLAR OLUÞURSA...

Sarý lacivertli golcünün sözleþmesi sezon sonu itibarýyla bitecek. Öte yandan Kanarya'nýn da Batshuayi ile þartlarýn oluþmasý halinde yollarýný ayýrmayý düþündüðü hatýrlatýldý.

DAHA ÇOK SÜRE ALABÝLECEÐÝ BÝR KULÜP ÝSTÝYOR

Fenerbahçe'nin Chelsea'den 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karþýlýðýnda renklerine baðladýðý forvet oyuncusu, 15 maçta forma giydi. Daha fazla süre alabileceði bir kulübe gitmek istediði bilinen Batshuayi, bu karþýlaþmalarda 4 gole imza attý.

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Batshuayi, sarý lacivertli forma altýnda bugüne kadar ise 47 maça çýkarken bu mücadelelerde 24 gol, 5 asistlik katký saðladý.