Mourinho'nun listesinde tanýdýk isimler! Fenerbahçe'nin transfer planý belli oldu
ABONE OL

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, ocak ayýnda istediði takviyelerle ilgili yönetime taleplerini iletmeye baþladý. Ýspanyol basýný, Portekizli çalýþtýrýcýnýn istediði iki oyuncuyu duyurdu. Ýlk olarak AS'ta çýkan haberlerde; Sarý lacivertlilerin, Barcelona formasý giyen Ansu Fati için kiralama teklifi yapacaðý iddia edildi.

Sezon baþýnda da 21 yaþýndaki hücum oyuncusu ile ilgilenen Kanarya, teknik direktör Hansi Flick'in oyuncuyu kadroda tutmak istemesi nedeniyle transferde baþarýsýz olmuþtu. Fenerbahçe transfer komitesi, Mourinho'nun yeniden Fati'nin ismini vermesiyle birlikte ocak ayýnda oyuncuyu almak için harekete geçecek.

29 MAÇTA FORMA VERMÝÞTÝ

Ansu Fati ile ilgili olan haberlere ek olarak Jose Mourinho'nun bir baþka ismi daha istediði öðrenildi. Tottenham formasý giyen Sergio Reguilon, Fati ile birlikte Fenerbahçe'nin transfer listesinde üst sýralarda bulunuyor. Mourinho, daha önce Tottenham'da Ýspanyol sol bekin hocalýðýný yapmýþtý.

Þu anda 27 yaþýnda olan Reguilon'a 29 maçta forma vermiþti. Reguilon'un en fazla forma aldýðý 3. hocasý Jose Mourinho oldu. Yýldýz oyuncu, o dönem 5 asistle oynayarak katký saðlamýþtý. Konuyla ilgili Ýspanyol basýnýnda þu ifadeler kullanýldý: "Mourinho genç oyuncularý transfer etmesiyle tanýnmýyor.

SEZON SONU KONTRATI BÝTÝYOR

Ancak Fati'yi Fenerbahçe'ye getirmek konusunda oldukça istekli. Uzun yýllardýr çeþitli sakatlýklar nedeniyle zorluk yaþayan Fati, Türkiye'ye giderek kariyerine yeni bir ivme kazandýrabilir mi bilinmiyor. Yaz aylarýnda da Türk kulübü genç oyuncu için giriþimlerde bulundu fakat bu transfer gerçekleþmedi.

Geçen sezonu Brighton'da kiralýk olarak geçiren Fati, Barcelona'da istediði süreleri bulamadý. Mourinho, Ansu ile birlikte eski oyuncusu Sergio Reguilon'u da almak istiyor. Tottenham formasýyla bu sezon süre bulamayan sol bek için harekete geçilecek. Oyuncunun sözleþmesi sezon sonunda bitiyor."