Mustafa Furkan Akgül: Adanaspor olarak baþarýlý bir dönem geçirmek istiyoruz
ABONE OL

Trendyol 1. Lig'de 6 puanla 19. sýrada yer alan Adanaspor'un kulüp baþkaný Mustafa Furkan Akgül, devre arasýndan sonra doðru takviyelerle takýmý daha ileri taþýmak için ellerinden geleni yapacaklarýný belirtti.

Yönetim kurulunun 9 Ekim'de gerçekleþtirdiði toplantýda kulübün baþkanlýðýna getirilen Akgül, bir restoranda gazetecilerle buluþtuðu toplantýda, baþkanlýk görevine gelmekten mutluluk duyduðunu söyledi.

Güzel bir yönetim kurulu oluþturduklarýný dile getiren Akgül, "Adana'da birçok kiþinin hayalini kurduðu noktada oturuyoruz. O yüzden bu sorumluluðun bilincinde kararlar verip aksiyonlar alarak baþarýlý bir dönem geçirmek istiyoruz." dedi.

Akgül, taraftarýn kulübe sevgisinin azalmadýðýný, takýmda bütünlük ve aidiyetin saðlanmasýyla sportif baþarýnýn geleceðini anlattý.

Transfer hedeflerine iliþkin soruyu yanýtlayan Akgül, "Bugünün þartlarýnda eðer sakatlýk, ceza olmazsa çok eksik bir takým olduðumuza inanmýyorum ama mutlaka devre arasýna kadar gemiyi limana en iyi þekilde yaklaþtýrýp, arkasýndan doðru takviyelerle daha ileriye adým atmak için elimizden geleni yapacaðýz." þeklinde konuþtu.

Toplantýya yönetim kurulu üyeleri de katýldý.