Müzakerelerde þartlar deðiþti! Rade Krunic neye uðradýðýný þaþýrdý
ABONE OL

Kanarya'nýn listesinde 1 numarada olan Rade Krunic'in transferi adeta yýlan hikayesine döndü. Yaz döneminde Milan'a 10, Bosna Hersekli orta sahaya ise 3.3 milyon euro öneren sarý lacivertliler, bu operasyonda baþarýsýz olmuþtu. Ancak þartlar deðiþti. Sezon baþýnda, "Oynatacaðým" diyerek tecrübeli futbolcuyu býrakmayan Teknik Direktör Pioli, oyuncusunun takým aramasýný istedi: "Krunic'in performansý artýk eskisi gibi deðil. Takým aramasý iyi olacak."

MÜZAKERE ÞARTLARI DEÐÝÞTÝ

Son olarak Fenerbahçe cephesi bu transferde daha temkinli olduðunu gösterdi. Baþkan Koç, katýldýðý canlý yayýnda Krunic'in gelmek için çok istekli olduðunu ama yaz ayýndaki rakamlara bu transferin gerçekleþemeyeceðini bildirdi. Sportsportba adlý sitede geliþmelerle ilgili þunlar yazýldý: "Rade Krunic bavullarýný erken topladý ve Türkiye'den gelen haber soðuk duþ oldu. Fenerbahçe Baþkaný'nýn eski rakamlara çýkamayacaðýný söylemesi anlaþmayý uzaklaþtýrdý."

ARADAKÝ FARK 2 MÝLYON EURO

F.Bahçe Sportif Direktörü Mario Branco dün Milano'dan döndü. Sarý lacivertliler, bu transferi 4 milyon euro civarýnda bir bedele bitirmek istiyor. Ýtalyanlarýn 6 milyon euroluk bir inadý söz konusu. Kanarya, orta yol bulmaya çalýþýyor. 1.5 milyon euro kazanan Krunic ise 3.3 milyon euroluk kontrata artýk uzak. F.Bahçe, futbolcunun ücretini 2 milyon euro seviyesinde tutmayý hedefliyor. Krunic'in geleceði kýsa sürede netleþecek.