NBA'de bir ilke imza attýlar! LeBron ve Bronny James tarihe geçti
ABONE OL

Los Angeles Lakers'ýn süperstarý LeBron James ve oðlu Bronny, Phoenix Suns'a karþý oynanan hazýrlýk maçýnda ayný sahada yer alarak NBA tarihine geçti.

LeBron ve Bronny ayný anda herhangi bir NBA maçýnda oynayan ilk baba-oðul ikilisi oldular. James ailesinin dikkat çekici aný, tesadüfen Bronny'nin 20. doðum gününde gerçekleþti.

Bronny James, Coachella Valley'deki Acrisure Arena'da oynanan karþýlaþmanýn ikinci çeyreðinin baþýnda alýnan mola sonrasý oyuna dahil olarak, babasýna katýlmýþ oldu.

Bronny karþýlaþmada iki top kaybý yaparken, ilk iki dakikalýk süreçte bir top kaybý ise LeBron'dan geldi. LeBron birkaç dakika sonra oðlu Bronny'ye pas vererek kendisinin üç sayýlýk atýþ denemesi için bir perdeleme yapmýþ olsa da, Bronny bu þutta isabeti yakalayamadý.

Bronny ikinci çeyreðin bitimine 4:09 kala oyundan çýkarken, LeBron ise bundan 25 saniye sonra sahayý terketti. Ýlk yarýda forma giydiði 16 dakikada 19 sayý, 5 ribaund ve 4 asist kaydeden LeBron, ikinci yarýyý kenarda takým arkadaþý Anthony Davis ile birlikte benchten izledi.

Lakers, Suns'a karþý karþýlaþmadan 114-118 maðlup ayrýldý.

LeBron James bu yýl 22. sezonuna giriyorken, Bronny ise bu yaz Lakers'ýn ikinci tur draft seçimiydi.