Okan Buruk: Çok iyi bir kadromuz var
ABONE OL

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-1 kazanýlan Lecce maçýnýn ardýndan açýklamalarda bulundu.

Ýyi bir hazýrlýk maçý geçirdiklerini söyleyen Buruk, "Bu maçlar için skor deðil ama kazanmak bir moral oluyor. Her geçen gün bunu artýrarak gidiyoruz, en güzeli bu. Çok þiddetli antrenmanlar yapýyoruz. Oyuncularýmýzýn ilk yarýdaki performansý çok sevindirici. Hem yükleme yapýyoruz hem de oyun olarak güzel þeyler görüyoruz. Mauro ilk defa oynadý onun için de mutluyum, güzel goller attýk, çok pozisyona girdik. Milli oyuncularýmýzý bir sonraki maç onlarý da kullanacaðýz. Sadece iþimize odaklandýk, çok iyi bir kadromuz var." dedi.

ZAHA VE ZIYECH

Zaha ve Ziyech'in yükselen formu hakkýnda konuþan Buruk, "Zaha ve Ziyech iyi çalýþýyor. Bu sene birçok mevkide tek oyuncumuz olduðu için 4 hazýrlýk maçýna da benzer kadrolarla çýktýk. Maç oynadýkça daha iyi duruma geliyor oyuncular. Sadece Zaha ve Ziyech deðil herkesten memnunum. Ziyech'in golünden çok savunma katkýsý çok önemliydi." ifadelerini kullandý.

"TARAFTARLARIMIZ MUTLU OLSUN"

Son olarak taraftarlara mesaj gönderen Buruk, "Milli oyuncularýmýz çok uzun bir sene geçirdi. 1 seneden fazla oynadýlar, bugün bir test yaptýk durumlarýný görmek için. Bazýsý daha iyi, bazýsýnýn daha çok çalýþmasý lazým. Bu oyuncularýmýzý Beþiktaþ maçýna hazýrlamak istiyoruz. Moralli geldiler, takýmýn moralini de yukarý çektiler. Galatasaray taraftarý mutlu olsun, bizim pozitif olmamýz gerekiyor. Tekrar Þampiyonlar Ligi'ne ve þampiyonluða odaklanmamýz gerekiyor. Camiamýzýn, bizim, takýmýmýzýn, yönetimimizin yanýnda olmasý gerektiðini hatýrlatmak istiyorum." sözlerini sarf etti.