Okan Buruk: Mayıslar bizimdir mottosuyla...
ABONE OL

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor karşılaşması öncesi konuştu.

Okan Buruk, "Son adımlar artık, mayıs geliyor ve hedefimiz her zaman aynı. Mayıslar bizimdir mottosuyla taraftarımız birlikte maçı kazanmak istiyoruz. Kim oynarsa, kim sahaya çıkarsa herkesin amacı kazanmak. 11 seçerken zorlanıyoruz ama maça başlayan, bitiren herkes önemli olacak. Geçen hafta oyunun ikinci yarısında etkili olan bir 11 vardı ve onunla devam etme kararı aldık. İsim vermeyeceğim ama kulübedeki birçok oyuncu oynamaya hazır." dedi.

Başarılı teknik adam, sözlerine, "Rakibimiz küme düşme hattında mücadele eden bir takım. Ön tarafı çok etkili ve hızlı. Genelde uzun topu düşünen ve başarılı da olan bir takım. Bunlara dikkat etmemiz gerekiyor. İnşallah maçın sonunda 3 puan alır ve yolumuza devam ederiz." diye devam etti.

"İSİMLERİN BİR ÖNEMİ YOK"

Okan Buruk, "Kadro kurmak çok zor. Sezonun bir bölümünde çok az oyuncu ile çalıştık. Sakatlık, hazır olmayan oyuncular derken 12-13 oyuncu üzerinden gidiyorduk. Şimdi tam kadroyuz. Hedefimiz de kısaldı. 10 maç oynayanla 30 maç oynayan şampiyonluk etiketini alacak. Bu son 6 haftaya egolarımızı, her şeyimizi bir kenara bırakıp Galatasaray için oynamamız gerekir. Tabii ki oynamayan oyuncu üzülüyor ama bir hedef var ve o hedefe doğru gidiyoruz. İsimlerin önemi yok sadece Galatasaray'ın başarısı var." açıklamasında bulundu.

  • Okan Buruk
  • Pendikspor maçı
  • Galatasaray Teknik Direktörü