Okan Buruk reçeteyi yazdý! ''4 oyuncu düþünüyoruz''
ABONE OL

G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni sezon planlamasý ile ilgili konuþtu: "Bizim oyuncu satma niyetimiz yok. Oyuncu alma niyetimiz var. Tabii ki Boey gibi 30-35 milyonluk bir teklif gelirse bunu deðerlendiririz. Takýma direkt katký verecek 4 oyuncu düþünüyoruz. Icardi'nin yanýnda oynayacak bir forvet oyuncusu almayý düþünüyoruz. Transferleri kampa yetiþtirmek istiyoruz. En büyük önceliðimiz sað bek, þu anda sað bekimiz yok. Orta saha ve forvet de düþünüyoruz ama öncelik sað bek.

FÝYATLAR 2-3 KATINA ÇIKTI

Hem Davinson hem Nelsson hem de Abdülkerim bizimle olacak. Ama astronomik bir teklif gelirse onu da baþkanýmýz deðerlendirecek. Kerem'in kalmasýný çok isterim ama gelecek teklifler ve kendisinin kararý da önemli. Transferle ilgili Kerem'in ne istediði, Galatasaray'ýn ne istediði önemli olacak. Benim hoca olarak isteðim tabii ki takýmda kalmasý. Amrabat ile görüþmedim. Geçen sene görüþmüþtüm, son anda Manchester United'a gitti. Önemli bir oyuncu, Avrupa'da fiyatlar uçtu. Kimi sorsanýz 20-25-35... Fiyatlar 2-3 katýna çýktý þu anda

SUUDÝ ARABÝSTAN'A GÝDECEKTÝR

Rafa Silva serbest olduðu için çok fazla talibi var ve astronomik rakamlar isteniyor. Þu anda kesinlikle bizim gündemimizde deðil. Büyük ihtimalle Suudi Arabistan'a gidecektir. Geçenlerde Ýtalya'daydým. Zaniolo'nun menajerini tesadüfen gördüm. Birinci düþünceleri burada devam etmemek gibi ama ben onu kadroda görmek isterim. Barýþ Alper, Kerem ve Yunus'un milli takýmda olmasý çok deðerli. Ben üçünün de takýmda kalmasýný isterim. Barýþ'ýn her pozisyonda oynayabilmesi benim için çok deðerli. Yerli oyuncu havuzu geniþ olmadýðý için elimizdeki oyuncularý tutmak istiyoruz."