Okan Buruk: Þu anda 3 puan önde olan biziz
ABONE OL

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor maçý öncesi açýklamalar yaptý.

Okan Buruk yaptýðý açýklamada, "Dün de Galatasaray için önemli bir gündü, seçim vardý. Sayýn baþkanýmýz Dursun Özbek ve yönetimi, tekrar seçildi. Onlarý kutlayarak baþlayacaðým. Çok da güzel bir seçim oldu. Þu anda tek hededefimiz þampiyonluk, þampiyonluða odaklandýk. Uzun bir haftaydý, bizim için yeniden toparlanmak için. Fenerbahçe maçýndan, "6 puan önde olan bizdik, þu anda 3 puan önde olan biziz" dedim oyunculara. Bu mentalite ile bu maça hazýrlandýk. Galatasaray iyi oynayan ve kazanan, birçok rekor kýran bir takým. Tabii ki baský oluþmamasý gerekiyor, kalitemiz, oyuncularýn vereceði tepki çok önemli. Ýyi hazýrlandýk. Ýyi de geçti." dedi.

Sakatlýk açýklamasý yapan Buruk, "Fenerbahçe maçýndan sonra Nelsson ve Kerem Demirbay, antrenmanlara çýkamadý bu hafta ama kadroda olmak istediler. Gerekirse oynayabileceklerini söylediler. Ýyi bir takýmýz, iyi bir ortama sahibiz. Her þey bizim için iyi." ifadelerini kullandý.

Okan Buruk ayrýca, "Konyaspor, kümede kalma þansýný yükseltti, son haftaya býraktý. Onlar için de önemli bir maç. Futbol için güzel bir ortam. Kazanarak þampiyonluðumuzu ilan etmek istiyoruz. Oyuncularýma çok güveniyorum. Galatasaray taraftarý da her zaman yanýmýzda oldu. Bu da bizim için önemliydi. Bizi çok güzel uðurladýlar. Hep destek verdiler, biz de bu desteðe layýk olacaðýz." þeklinde konuþtu.