Okan Buruk'tan tepki! ''Enteresan þeyler olmaya baþladý''
ABONE OL

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasýnda yarýn deplasmanda Letonya temsilcisi RFS ile yapacaklarý maçý kazanarak yollarýna 2'de 2 ile devam etmek istediklerini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Brezilyalý orta saha oyuncusu Gabriel Sara'nýn da katýlýmýyla baþkent Riga'da müsabakanýn oynanacaðý Daugava Stadý'nda düzenlenen basýn toplantýsýnda açýklamalarda bulundu.

"Kupa 2"ye PAOK galibiyetiyle baþladýklarýný hatýrlatan Buruk, "Bizim için çok önemli bir karþýlaþma. Avrupa Ligi'ne galibiyetle baþladýk, galibiyetle devam etmek istiyoruz. Rakibimize büyük saygý duyuyoruz. Kendi ülkesi için önemli oyunculara sahipler ve çok baþarýlý bir takým. Taktiksel olarak maç maç deðiþiklikler yapýyorlar. Ýyi savunma yapacak bir takým. Son FCSB maçlarýnda kalabalýk savunmayý ve zaman zaman önde baský yapmayý denediler. Hedefimiz kazanarak yolumuza devam etmek. Yarýn en iyisini yapmaya çalýþacaðýz. Her zamanki gibi oyuncularýma çok güveniyorum. Ýnþallah kazanarak yolumuza devam edeceðiz." diye konuþtu.

Zor bir karþýlaþma olacaðýný aktaran Okan Buruk, "Bu maça uygun en iyi oyuncularýmýzla oynayacaðýz. Rakibimize de saygý duyuyoruz. Kendi sahasýnda etkili bir takým. Burada onlarý yenmek için elimizdeki en iyi kadro ile sahaya çýkmayý planlýyoruz." deðerlendirmesinde bulundu.

SARA: "TÜM GÜCÜMÜZLE HER MAÇI KAZANMAK ÝSTÝYORUZ"

Sarý-kýrmýzýlý takýmýn Brezilyalý orta saha oyuncusu Gabriel Sara, Riga'dan 3 puanla dönmeyi amaçladýklarýný belirtti.

Önemli bir maça çýktýklarýný aktaran Sara, "Avrupa Ligi'ndeki ilk maçýmýzý kazanmýþtýk. Bence çok iyi bir baþlangýç yaptýk. Bunu devam ettirmemiz gerek. Yarýn zor bir maç olacaðýný biliyoruz. Avrupa Ligi'nde kolay maç yoktur. Tüm gücümüzle her maçý kazanmak istiyoruz." diye konuþtu.

Ýngiltere 2. Futbol Ligi'nden gelerek Avrupa kupasý maçýna çýktýðýný hatýrlatýlmasý üzerine 25 yaþýndaki futbolcu, "Þu anda harika hissediyorum. Farklý bir baþlangýç oldu. Ýngiltere'de 2. ligden geldim. Burada olduðum için çok mutluyum. Avrupa Ligi'nde bu takýmla mücadele etmek çok önemli. Umarým bu sezonu da þampiyonlukla bitireceðiz." ifadelerini kullandý.