Okay Yokuþlu: Dünyam karardý
ABONE OL

A Milli Takým'da Okay Yokuþlu, Hollanda maçý öncesi açýklamalar yaptý.

Okay Yokuþlu yaptýðý açýklamada, "Çok yoðun bir gece oldu. Herkes gibi biz de kutlama yaptýk. Çok uyuduðumuz söylenemez. Bu yüzden hocadan da izni kaptýk. Etrafýmýzdaki insanlarý mutlu edebildiðimizi gördükçe çok gururlanýyoruz. Her þey çok güzel." dedi.

"DÜNYAM KARARDI"

Mert Günok'un kurtarýþýný anlatan Yokuþlu, "Mert Günok'un kurtarýþýnda arkamý dönünce adamý Ferdi'nin üzerinde gördüm. O zaman dünyam karardý benim. O kafayý vurduðunda ben topu Mert abinin kurtardýðýný görmedim. Müthiþ bir kurtarýþ gerçekten." ifadelerini kullandý.

Okay Yokuþlu, "Ýki senede West Bromwich'te istikrarlý bir performans gösterdim. Böyle önemli bir turnuvada ülkemi temsil etmek benim için çok önemli. Kendi içimde her zaman milli takýmý hak ettiðimi biliyorum. Süre aldýðým her zaman iyi performansýmý göstererek kendi çapýmda haklý olduðumu göstermek istiyorum." diye konuþtu.

"KOLAY KOLAY DUYGULANMAM"

Deðiþik duygular yaþadýklarýný söyleyen milli yýldýz, "Turnuvanýn içinde olmak çok güzel bir þey. Ben kolay kolay maçtan sonra duygulandýðýmý hatýrlamam. Dün maçtan sonra içimde bir duygu patlamasý oldu. Deðiþik duygular gerçekten. Bu jenerasyona bir tarih yazmak yakýþýr." dedi.

Okay Yokuþlu ayrýca, "Artýk son 8 takýmýn arasýndayýz. Bu saatten sonra her þey olabilir. Hiçbir takým yenilmez deðildir. Hollanda maçý kolay olmayacak ama ne kadar zor olursa o kadar coþkulu kutlayacaðýz. Maça savunma yapmak için çýkmadýk. Ýkinci yarý öyle olmasý gerekiyordu. Biz onlarla ayný durumda olsaydýk biz onlarý yaslardýk." açýklamasýný yaptý.