Okay Yokuþlu: Ýzlanda maçýnda gerekeni yapacaðýz
ABONE OL

A Milli Takým oyunculardan Okay Yokuþlu, Uluslar Ligi'nde oynanacak Ýzlanda maçý öncesi açýklamalarda bulundu.

Ýþte Okay Yokuþlu'nun tüm açýklamalarý;

"ÝNÞALLAH GEREKENÝ YAPACAÐIZ"

"Amacýmýz ve hedefimiz kazanmak. Ülkemizdeki maçlar özel oluyor bizim için. Umarým taraftarýmýzý mutlu edeceðiz. Tek hedefimiz bu. Ýlk maçta beraberlik ve kýrmýzý kart ama bu maç geride kaldý. Elimizde bir fýrsat var. Bu güzel þehirde, taraftarýmýzýn önünde inþallah gerekeni yapacaðýz ve 3 puaný alacaðýz"

"BÝREYSEL OLARAK HÝSLERÝM BÝRAZ DAHA FARKLI"

"Bireysel olarak hislerim biraz daha farklýdýr. Bu tarz maçlar, kendi þehrinizde olunca özel hissettiriyor. Ama bize her yerde bu duygularý yaþatýyorlar. Tabii ki benim açýmdan biraz daha özel bir maç."

"ÇOK KALÝTELÝ BÝR JENERASYON VAR"

"Çok kaliteli bir jenerasyon var. Hocamýz da ayný þekilde. Ortamýn daha pozitif olduðunu söyleyebilirim. Daha organizeyiz. Güzel bir turnuvanýn ardýndan bu duygularýn pekiþtiðini söyleyebilirim. Tabii ki iniþler ve çýkýþlar olacaktýr. Takým içindeki arkadaþlýk, bütünlük dýþarýya da yansýyordur. Bu grubun bir parçasý olmaktan çok mutluyum."

"KARAR VERÝCÝSÝ BÝZ DEÐÝLÝZ"

"Maç programýnýn sýk olduðu aþikar, sadece bizim için deðil, dünyada da böyle. Bunun karar vericisi biz deðiliz. Çok az tatiller oluyor. Geçen maçta, büyük bir turnuvanýn ardýndan bir mental olarak zorlanma olmuþtur. Bu yoðun maç programý tabii ki oyuncularý mental olarak zorluyordur. Ama þartlara uyum saðlamamýz gerekiyor. O yüzden her maçta elimizden geleni yapmalýyýz."