Ömer Korkmaz: Fenerbahçe'den intikamýmýzý alacaðýz
ABONE OL

Alanyaspor maçýndaki yenilginin þokunu üzerinden atmaya çalýþan Konyaspor'dan baþkan Ömer Korkmaz, katýldýðý canlý yayýnda taraftarlarýn merak ettiði sorularý cevapladý.

Þu anda en önemli önceliklerinin Konyaspor'u ligde tutmak olduðunu belirten Korkmaz, bunun da birlik ve beraberlikle olacaðýný söyledi. Alanya maçýndaki taraftar tepkisini anlayýþla karþýladýðýný ancak bu protestolarýn hem oyuncu grubu hem de teknik heyeti olumsuz etkilediðini ifade eden Korkmaz'ýn, 6 Mayýs'ta Konya'da oynanacak Fenerbahçe maçýna iliþkin açýklamalarý ön plana çýktý.

SONER'E YÖNELÝK PROTESTOLAR

Alanyaspor maçýnda tepkilerle karþýlaþan Soner Dikmen'e sahip çýkan Korkmaz, þunlarý söyledi:

"Birilerini hemen günah keçisi yapýyoruz. Aðzýnýzla kuþ tutsanýz yaranamazsýnýz. Soner çýkarken armasýný öptü, sonra özür diledi, önünüzde eðiliyorum dedi. Kendi elimizdeki deðeri koruyalým."

"ZORUNLULUK HALÝNE GELDÝ"

Ömer Korkmaz, þirketleþme konusunun da Konyaspor için zorunluluk haline geldiðine vurgu yaparak, "Bugün aþaðý ligden yabancý grubun aldýðý Göztepe baðýra baðýra geliyor. Konyaspor yabancý gruba satýlmamalý ama þirketleþmeli. Bunun için borcun belli bir düzeye çekilmesi gerekiyor. Dernek statüsündeki takým her geçen gün azalýyor. Þirketleþme zorunlu hale gelebilir" dedi.

FENERBAHÇE MAÇI

Ligin ilk yarýsýnda Fenerbahçe'ye karþý aðýr bir yenilgi (7-1) aldýklarý hatýrlatýlan Ömer Korkmaz, "O zamana kadar ligi garantileyip Allah nasip ederse, Fenerbahçe'den intikamýmýzý alacaðýz. Rahat kafayla oynarsak alýrýz. Ýnþallah Allah nasip eder." sözlerini sarf etti.

Korkmaz, Fenerbahçe maçýndaki bilet fiyatlandýrmasý için, "Fenerbahçe maçýnda deplasman tribünleri maksimum ne kadar olacaksa onu yapacaðýz. Yüzde 30 artýþ olacak." dedi.