Orkun Kökçü: Avusturya'dan rövanþý almak istiyorduk
ABONE OL

A Milli Takým'da Orkun Kökçü, Hollanda maçý öncesi açýklamalar yaptý.

Orkun Kökçü yaptýðý açýklamada, "Arka adalemde biraz sýkýntý vardý ama ciddi bir þey deðil. Daha çok kramp girdi diyebiliriz. Cezalý duruma düþtüm, takýma dýþarýdan yardým edeceðim." dedi.

Milli oyuncu, "Hakan abinin açýklamalarýný ben de gördüm. Maçtan sonra da beni tebrik etti. Milli takým ile kulüp arasýnda deðiþiklik var. Milli takýmda daha çok baský var. Zor olsa da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalýþýyoruz. Dün iyi bir performans gösterdim, inþallah daha iyi performans gösteririm." diye konuþtu.

2008 ruhuna deðinen Kökçü, "2008'de henüz 7 yaþýndaydým ama maçlarý çok iyi hatýrlýyorum. Ailemle birlikte maçlarý izlerken abimle hayaller kurardýk. Hollanda'da maçlarý kazandýktan sonra bir araya gelir ve kutlama yapardýk. Ayný görüntüleri þimdi internette görmek çok gurur verici." ifadelerini kullandý.

Erken golün kendilerini motive ettiðini söyleyen baþarýlý futbolcu, "Çok güzel bir maç oldu. Maç öncesi Mert ile bu konuyu konuþmuþtuk. Avusturya'dan rövanþý almak istiyorduk. Erken gol bulmamýz bizi motive etti." þeklinde konuþtu.