Osman Özköylü: Yapýlan bir hata sonucunda 2 puan kaybettik
ABONE OL

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasýnda Ankara Keçiörengücü sahasýnda karþýlaþtýðý Pendikspor ile 1-1 berabere kaldý. Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maçýn ardýndan düzenlediði basýn toplantýsýnda, kontrolü ellerinde tuttuklarý 90 dakikanýn sonunda 2 puan kaybeden taraf olduklarýný ifade etti.

Rakibi Ankara Keçiörengücü'nün maçýn ikinci yarýsýnda sistem deðiþikliðine gittiðini kaydeden Özköylü, "Aþýrý sýcaktan dolayý bizde biraz yorulmalar baþladý. Biraz fazla geri çekilince rakip sanki biraz þans buluyormuþ gibi oldu ama baktýðýmýz zaman golü yediðimiz andaki pozisyonda bile ortada hiçbir þey yokken gol yedik. Yanlýþ bir koþu, bir hata ve rakibi takipteki bir eksiklik; maç boyu pozisyon vermediðimiz rakibimiz karþýsýnda 2 puan kaybetmemize sebep oldu. Özellikle oyunun ilk yarýsý tamamýyla bizim kontrolümüzdeydi" açýklamasýnda bulundu.

Maçta beraberlik olduðu sürelerde bile önce ikinci golü bulma fýrsatlarý yakaladýklarýný dile getiren Özköylü, "Takýmýmýzýn her þeyi çok güzeldi, bütün oyuncularýmý tebrik ediyorum. Hafta boyu ne çalýþtýysak ne istediysek bugün sahada her þeyi onlardan gördük. Bu da bizi çok sevindirdi. Baktýðýmýz zaman son iki haftada kötü yenilgiler almýþ, demoralize olmuþ kendi içimizdeki bir takým sýkýntýlarý fazlasýyla yaþayan bir takým olarak bugün ortaya koyduðumuz karakter, mücadele, oyun ve oyuncularýmýzýn direnci takdire þayandý. Bazý sorunlar yaþýyoruz ama bunlar bizim için çözülmeyecek þeyler deðil. Biz iyi ve güçlü bir takýmýz" deðerlendirmesinde bulundu.

  • pendikspor
  • trendyol 1. lig
  • osman özyakup