Özhan Pulat: Hatay'a armaðan olsun
ABONE OL

Trendyol Süper Lig'in son haftasýnda Çaykur Rizespor'u 2-0 yenip rakiplerinin de puan kaybetmesiyle ligde kalan Atakaþ Hatayspor'un teknik direktörü Özhan Pulat, "Bu galibiyet, bugün konteynerlerde heyecanla bizi izleyen, dualar gönderen, 100 otobüs buraya gelen, buradan gelecek bir mutlu haber için gözyaþlarýný tutamayan Hataylý hemþehrilerime armaðan olsun." dedi.

Maçýn ardýndan düzenlenen basýn toplantýsýnda konuþan Özhan Pulat, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hatay benim þahsi meselemdir" sözlerini hatýrlattý.

Pulat, takýmda herkesin Hatay halký için mücadele ettiðine iþaret ederek, "Hatay, bir Nijeryalý'nýn, Kongolu'nun, Cezayirli'nin, Fransýz'ýn, Trabzonlu'nun, Batmanlý'nýn ve takýmdaki tüm onurlu futbolcularýn da þahsi meselesi oldu" ifadesini kullandý.

"HATAY'A ARMAÐAN OLSUN"

Hatay'ýn Süper Lig'de kalmasýna deðinen Pulat, þunlarý kaydetti:

"Bu galibiyet, bugün konteynerlerde heyecanla bizi izleyen, dualar gönderen, 100 otobüs buraya gelen, buradan gelecek bir mutlu haber için gözyaþlarýný tutamayan Hataylý hemþehrilerime armaðan olsun. O kadar mutluyum ki; ilk Gaziantep FK maçýnda 'Ben buraya problem üretmeye deðil, çözümler bulmaya geldim' dedim. Bir gece 01.30'da açýlan bir telefonla buraya sabah 06.00'da geldim. Hatay gerçekten hayatýmda her zaman çok ayrý yeri olan ve borçlu olduðum bir þehir. Hatay halkýnýn yüzünü biraz güldürebildiysem, biraz acýlarýný unutturabildiysem benim için en büyük prim de sözleþme de kariyer de bu. Bunun haricinde hiçbir þey umrumda deðil. Hatay'a armaðan olsun."