Panathinaikos'ta güzel başlangıç! Fatih Terim, ilk maçında galibiyeti aldı
ABONE OL

Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren ve ikinci sırada bulunan Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos 16. hafta maçında ligin dibine demir atan PAS Giannina ile karşılaştı. Apostolos Nikolaidis Stadı'nda oynanacak mücadele, (TSİ) 22.00'de başladı. Karşılaşmayı hakem Panagiotis Tsiaras yönetti.

FATİH TERİM İLK MAÇINDA GALİBİYETİ ALDI

Fatih Terim'in ilk maçına çıktığı karşılaşmada Panathinaikos, PAS Giannina karşısında 2-0 galip geldi ve 3 puana uzandı. Yunanistan temsilcisine galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Ioannidis, 48. dakikada Vilhena attı.

WILLIAN ARAO İLK 11'DE BAŞLADI

Tecrübeli hoca, maçta 5 oyuncu değişikliği yaptı. Karşılaşmaya bir dönem Fenerbahçe forması da giymiş olan Willian Arao ilk 11'de başladı.

Yunan ekibi aldığı 3 puanla ligdeki yerini korudu ve 2. sırada kaldı. Ligin zirvesinde yer alan PAOK da bu hafta 3 puanı hanesine yazdırdı.

"DAHA DA İYİ OLACAĞIZ"

Karşılaşmanın ardından konuşan Terim, "Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve oyuncularımı performanslarından dolayı tebrik ediyorum. İyi bir başlangıç yaptık ve gelişeceğiz. Bir süredir buradayım ama oyuncularım iyi oynadı." dedi.

Taraftarlara mesaj gönderen Terim, "Çok az birlikte çalıştık ama 3 puan aldık. Panathinaikos taraftarları bu akşam mutlu olmalı ve biz de daha iyi olmaya devam edeceğiz." sözlerini sarf etti.

Star Gazetesi