Paul Onuachu iþ baþýnda! Nijeryalý golcüden þaþýrtan istatistik
ABONE OL

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasýnda Trabzonspor, Papara Park'ta dün akþam Ýstanbulspor'u konuk etti. Müsabakanýn ilk yarýsýnda Bordo-Mavililer, adeta esti gürledi. Karþýlaþmaya oldukça baskýlý baþlayan Karadeniz ekibi, aradýðý golü ilk dakikalarda buldu.

GOLCÜ ÝÞ BAÞINDA

Trabzonspor'un golcüsü iþ baþýndaydý... Mücadelenin 6. dakikasýnda Onuachu, Visca'nýn kullandýðý köþe atýþýnda iyi yükseldi ve rakip aðlarý havalandýrdý: 1-0. Bu golün sevincini yaþarken, 7. dakikada Visca'nýn rakibe baskýsý sonucu meþin yuvarlak Onuachu'nun önünde kaldý. Sert ve düzgün bir vuruþla tekrar fileleri sarsan Onuachu, takýmýnýn ve kendisinin ikinci golüne imza attý.

24 MAÇTA 15 GOL

Geriye kalan dakikalarda da üstünlüðü elinde tutan Trabzonspor, soyunma odasýna önde girdi. 29 yaþýndaki futbolcu, bu sezon 24 resmi maçta 15 kez rakip aðlarý havalandýrma baþarýsýna ulaþýrken, 4 defa da asist yaptý. Onuachu, 64. dakikada yerini Umut Bozok'a býraktý. Karþýlaþmanýn 49. dakikasýnda bu kez Meunier, sahne aldý.

Visca'nýn pasýný iyi deðerlendiren 32 yaþýndaki futbolcu, takýmýnýn üçüncü sayýsýný attý. Adeta tek kale oynanan mücadelede Ýstanbulspor, varlýk gösteremedi. Geriye kalan dakikalarda da gol sesi çýkmadý ve Trabzonspor 3 puaný kaptý.

VISCA'DAN ASÝST ÞOV

Bordo-Mavililer'in yýldýz ismi Edin Visca, asistlerine devam ediyor. Mücadelenin baþlama düdüðüyle baskýsýný hissettiren, bunun verimini de 6 ve 7. dakikalarda gelen gollerle alan Fýrtýna'da skorun deðiþmesine etki eden isim asistleriyle Visca oldu. Hem savunmada hem de hücumda boy gösteren Visca, istekli görüntüsüyle tam not aldý. Ayaðýna gelen toplarý arkadaþlarýna daðýtan ve takýmýný ileriye taþýyan Visca, bu kez de 49. dakikada Meunier'in golünün hazýrlayacýsý oldu. Bosnalý oyuncu, 63. dakikada yerini Fernandez'e býraktý. Visca, bu sezon çýktýðý 41 resmi mücadelede 15 kez asist yapma baþarýsýna ulaþtý.