Pedrinho: Her þeyden önce muazzam bir taraftarýmýz var
ABONE OL

Konyaspor'un sezon baþýnda Bulgaristan ekibi CSKA 1848'den transfer ettiði 27 yaþýndaki sol kanat oyuncusu Pedro Henrique Oliveira dos Santos Pedrinho, kente ve Türk futboluna kýsa sürede adapte oldu.

Kasýmpaþa ve Bodrumspor deplasmanýnda attýðý frikik golleriyle dikkati üzerine çeken Pedrinho, Samsunspor deplasmanýnda takýmýna 3 puaný getiren skoru kaydetti.

Toplamda kullandýðý 5 frikikten 2'sini gole çeviren Brezilyalý oyuncu, ikisinde ise kaleciyi geçemedi.

Yüksek isabetli frikik istatistiðine sahip Pedrinho, tehlikeli bölgelerde kazanýlan serbest vuruþlarda topun baþýna geçtiðinde yeþil beyazlý taraftarý heyecanlandýrýyor.

"HER ÞEYDEN ÖNCE MUAZZAM BÝR TARAFTARIMIZ VE STADIMIZ VAR"

Pedrinho, AA muhabirine, Türkiye'ye büyük beklentiler içinde geldiðini söyledi.

Konyaspor'da sezon öncesi iyi bir kamp süreci geçirdiðini anlatan Pedrinho, þöyle konuþtu:

"Konyaspor'da günler ilerledikçe beklentilerimin karþýlandýðýný söyleyebilirim. Her þeyden önce muazzam bir taraftarýmýz ve stadýmýz var. Bu ikisi birleþtiðinde burada güzel bir aidiyet yakaladým. Burada olabildiðince evde zaman geçiriyorum. Kebap, sevdiðim bir yemek. Konya, Bulgaristan gibi sakin bir þehir. Bundan memnunum. Ýnsanlar gördüðünde ilgi gösteriyor. Fotoðraf çektiriyorlar. Kýsa sürede tanýnmýþ olmak güzel."

Pedrinho, frikikteki baþarýsýna iliþkin, "O an sadece gole odaklanýyorum. Gol attýðým maçlarda ayný metodu uyguladým. Burada istatistiðimden çok takýmýmýn 3 puanýný hedefliyorum. Burada olabildiðince puanlar almak istatistiðimden çok daha önemli. Oynadýkça puanlar da gelecektir." dedi.

"ÇOK GÜÇLÜ, SIKI ÇALIÞAN BÝR OYUNCU GRUBUMUZ VAR"

Takýmdaki birlikteliðin önemine iþaret eden Pedrinho, "Çok güçlü, sýký çalýþan bir oyuncu grubumuz var. Burada birbirimize baðlýyýz, istekliyiz. Bir dayanýþma ortamýmýz var. Beþiktaþ maçýndan da ayný zamanda üç puan alma hedefimiz var. Hedeflerimiz doðrultusunda çalýþtýðýmýz için takýmýmýzýn yukarý doðru çýkacaðýný söyleyebilirim." diye konuþtu.