PSG'den Robert Lewandowski hamlesi
ABONE OL

Real Madrid'in uzun süredir peþinden koþtuðu Kylian Mbappe'yi takýmda tutan Paris Saint-Germain, þimdi de transfer bombasýný patlatmaya hazýrlanýyor.

L'Équipe'te yer alan habere göre Paris Saint-Germain, Bayern Münih ile ayrýlýðýn eþiðinde olan Polonyalý golcü Robert Lewandowski'yi yakýndan takip ediyor.

Fransýz ekibine futbol danýþmanlýðý yapan Luis Campos'un, sezon öncesinde kadronun hücum hattýný güçlendirmek istediði belirtilirken, PSG'nin yýldýz futbolcuyu ilk hedef olarak belirlediði iddia edildi.

PSG UZUN SÜREDÝR TAKÝPTEYDÝ

PSG'ni, yýldýz futbolcuyu bir süredir takip ettiði ancak Bayern Münih'in ayrýlýða izin vermemesi nedeniyle bir giriþimin bulunmadýðýnýn altý çizilirken, Lewandowski'nin takýmdan ayrýlma isteðini dile getirmesi þartlarý deðiþtirebilir.

BAYERN'E KAPILARI KAPATTI

Bayern Münih'ten ayrýlmaya karar veren Polonyalý futbolcu, geçtiðimiz haftalarada yaptýðý açýklamalarda bu konuyu þu sözlerle dile getirmiþti: "Bayern Münih'ten ayrýlmak istiyorum, bu çok açýk. Çünkü hayatýmda daha fazla duygu istiyorum. Beni sonuna kadar dinlemek istemediler. Ýçimde bir þeyler sona erdi. Ve bunu atlatmak imkansýz Profesyonel olmak isteseniz bile, bunu telafi edemezsiniz."