Real Madrid efsanesini etkilemeyi baþardý! Arda Güler'i öve öve bitiremedi
ABONE OL

LaLiga'da ve Þampiyonlar Ligi'nde geçtiðimiz sezon þampiyonluk yaþayan Real Madrid için Guti övgü dolu sözler kullandý. Guti, Arda Güler'in daha fazla süre almaya baþladýðýný belirtip daha fazla ön plana çýkacaðýný söyledi.

AS'a verdiði röportajda Guti, þu andaki takýmýn kendi dönemine göre daha iyi olduðunu belirtip, "Bu, Galacticos'tan daha iyi bir kadro. Çok iyi oyuncular var ve neredeyse hepsi genç. Real Madrid'de bir döneme damga vuracaklar." dedi.

Real Madrid, LaLiga'da sezona istediði gibi baþlayamadý. Ezeli rakibi Barcelona'nýn 4 puan gerisinde yer alan Carlo Ancelotti'nin ekibi 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Guti, Real Madrid'in þu andaki form durumuna iliþkin, "Ýniþler ve çýkýþlar var. Sadece oyunla ilgili deðil, puanlarla da ilgili. Barcelona'nýn 4 puan gerisindeler. Ýyi bir baþlangýç deðil." ifadelerini kullandý.

GUTÝ'NÝN ARDA YORUMU

Arda Güler'den de övgüyle bahseden Guti, "Ancelotti Arda Güler'e daha fazla dakika veriyor. Çok ilginç bir oyuncu. Harika son paslarý olan, gol atan bir orta saha. Önümüzdeki birkaç sezonda daha fazla ön plana çýkacak." açýklamasýnda bulundu.

BU SEZONKÝ PERFORMANSI

Real Madrid formasýyla bu sezon Arda Güler 6 maçta süre aldý. Milli futbolcu henüz gol veya asist kaydedemedi. Arda Güler, bu sezon Real Madrid'le UEFA Süper Kupa'da þampiyonluk yaþadý.