Real Madrid'de Arda endiþesi!
ABONE OL

Real Madrid'de milli futbolcu Arda Güler için endiþe yaþanýyor.

Defansa Central'de yer alan habere göre, A Milli Takým Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nýn, 19 yaþýndaki futbolcunun sakatlýðý için söylediði sözlerin Ýspanyol devinde endiþeye neden olduðu aktarýldý.

Real Madrid cephesinin ayrýca fiziksel olarak yüzde yüz olmayan bir oyuncuyu oynatmanýn doðru olmadýðý düþüncesinde olduðu belirtildi. Ýspanyol devinin, Arda'nýn tam hazýr olmadan oynamasý durumunda genç yýldýzýn sakatlýk riskinin artacaðýný düþündüðü kaydedildi.

VINCENZO MONTELLA NE DEMÝÞTÝ?

Arda Güler, Uluslar Ligi'nde Galler ile deplasmanda oynanan ilk maçýn son dakikalarýnda sakatlýk yaþamýþ ve oyundan çýkmýþtý. A Milli Takým Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Ýzlanda ile oynanacak maç öncesi pazar günü düzenlediði basýn toplantýsýnda Arda Güler için þu sözleri kullanmýþtý;

"Darbeye baðlý bir problem yaþýyor ama bugün mesela takýmýn antrenman yapma sebebi, deðerlendirme süremiz var. Ona göre kendisinden de geri bildirim alarak deðerlendirme yaptýktan sonra da baþtan mý, sonradan mý ya da en kötü ihtimalle hiç mi olmayacak onu da deðerlendirmiþ olacaðýz"

Okay Yokuþlu: Ýzlanda maçýnda gerekeni yapacaðýz

Ýzlanda maçý öncesi önemli açýklamalar! Montella'dan Arda Güler sözleri

Ýþte A Milli Takým'ýn Ýzlanda karnesi

  • Vincenzo Montella
  • Arda Güler
  • Real Madrid endiþesi