Real Madrid'e kötü haber! Jude Bellingham sakatlandý
ABONE OL

Real Madrid kulübünden yapýlan açýklamada, doktor kontrollerinin ardýndan Bellingham'ýn sað bacaðýnýn arka adalesinde sakatlýk tespit edildiði bildirildi.

Ýspanyol basýný, Bellingham'ýn sahalara dönmesinin bir ayý bulacaðýný iddia etti.

ANCELOTTÝ'DEN BASIN TOPLANTISI

Diðer yandan sezonun ilk maçýnda deplasmanda Real Mallorca ile berabere kaldýktan sonra 25 Aðustos'da sahasýnda Real Valladolid'e karþý oynayacak Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti basýn toplantýsý düzenledi.

Ancelotti, yeni transfer Mbappe'nin ilk defa Santiago Bernabeu Stadý'nda taraftarýnýn karþýsýna çýkacak olmasýyla ilgili soruya, "Mbappe için çok güzel bir gün olacak. Taraftar onu görmek için heyecanlanýyor." dedi.

Mbappe, Bellingham ve Vinicius üçlüsünün sürekli basýnda yer almasýnýn Rodrygo'yu rahatsýz ettiði yönündeki iddialara da cevap veren Ancelotti, "Rodrygo ile görüþme yaptým. Bana çok memnun olduðunu söyledi ve yazýlanlarý sosyal medyada kendisinin yazdýðý iddialarýný yalanladý. Yani bizim açýmýzdan Rodrygo olayý diye bir þey yok." deðerlendirmesinde bulundu.

Brezilyalý yeni transfer Endrick'in henüz oynamamasýyla ilgili ise Ýtalyan teknik adam, "Takýma oldukça iyi uyum saðladý ve iyi durumda. Etkileyici bir kalitesi var. Takýmdaki rekabeti dikkate alarak hak ettiði dakikalarý alacaktýr." görüþünü savundu.