Rekor bedelle transfer olacak! Ýtalyanlarýn gözdesi Sebastian Szymanski
ABONE OL

Sezon baþýnda Rus ekibi Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon euro bedelle transfer edilen Sebastian Szymanski, sarý lacivertli forma ile gösterdiði performansla dikkatleri üzerine çekti. Ýlk olarak Ýtalya ekiplerini peþine takan Polonyalý hücum oyuncusu, Ýngiltere'den de birçok dev kulübün transfer listesine adýný yazdýrdý. 24 yaþýndaki Sebastian için Napoli, Juventus, Milan, Tottenham, Arsenal ve Manchester United gibi Avrupa devleri temaslarda bulunuyor. Ýtalyan basýný, Napoli'nin bu transferde bir adým öne geçebilmek için Fenerbahçe ile olan iliþkilerini kullanabileceðini yazdý.

REKOR BEDELLE SATIÞ OLACAK

Fenerbahçe, Sebastian Szymanski için 25-30 milyon euro civarýnda bir bonservis bedeli bekliyor. Polonyalý yýldýzýn transferinin söz konusu rakamlarýn gerçekleþmesi durumunda Szymanski, Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli transfer satýþý olarak kayýtlara geçecek. Ýtalyan basýnýndaki haberlerde bu transferle ilgili þu deðerlendirmeler yapýldý: "Napoli Sebastian Szymanski'yi yakýndan takip ediyor. Fiyat etiketinin ise 25-30 milyon euro civarýnda olmasý bekleniyor. Özellikle Ýngiltere'den birçok takým peþinde olsa da Fenerbahçe ile iyi iliþkiler kuran Napoli, bu transferde rakiplerinin önüne geçebilir."

BU SEZON 26 GOLE KATKI VERDÝ

Szymanski, bu sezon sarý lacivertli forma ile toplamda 46 karþýlaþmada mücadele etti. Süper Lig'de 30 kez sahaya çýkan Polonyalý 9 gol, 9 asistle takýmýna katký saðladý. Ligde toplamda 18 gole katký saðlayan Szymanski, performansýyla taraftarýn da sevgisini kazanmayý baþardý. Konferans Ligi'nde elemeler dahil 14 maça çýkan Sebastian Szymanski 3 gol, 5 asistle Avrupa arenasýnda da yeteneklerini sergiledi. Toplamda 12 gol, 14 asist yapan yýldýz oyuncunun güncel piyasa deðeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor. Baþarýlý futbolcunun F.Bahçe ile olan sözleþmesi 2027 yýlýnýn temmuz ayýnda sona erecek.