Resmen geri dönüyor! Altay Bayýndýr transferi hayýrlý olsun
ABONE OL

Transfer dönemi sona ermesine raðmen takýmlar ara transfer dönemi ve gelecek sezon için þimdiden hazýrlýklara baþladý. Manchester United'da mutsuz günler geçiren ve Erik ten Hag ile arasý bozuk olan Altay Bayýndýr için yeni geliþmeler yaþanýyor. Milli kaleci önümüzdeki sezon tekrar Süper Lig'e dönmenin hesabýný yapýyor. Ýþte Altay Bayýndýr cephesinde yaþananlar...

GALATASARAY, MUSLERA SONRASI ALTAY'I DÜÞÜNÜYOR

Okan Buruk'un, Muslera'nýn gelecek sezon takýmdan ayrýlabileceði sinyalini vermesinin ardýndan, sarý kýrmýzýlý ekip gelecek sezon için kaleci arayýþlarýna baþladý. Ýngiliz ekibinde mutsuz olan, milli futbolcu için Galatasaray þimdiden giriþimlere baþladý.

GERÝ DÖNÜYOR

Ýngiliz basýný, Manchester United'ýn yeni bir kaleci transferi için harekete geçtiðini yazdý. Kýrmýzý Þeytanlar'ýn hedefinde 24 yaþýndaki kaleci Anthony Patterson var. Onana ile birlikte Patterson ikilisini kaleci rotasyonunda düþünen Manchester United, Altay Bayýndýr ile yollarýný ayýrmak istiyor.

Bu geliþmeyle birlikte Altay Bayýndýr'ýn, Süper Lig'den birden fazla ekiple temas halinde olduðu ortaya çýktý. Bu ekiplerden de en yakýn takýmýn Galatasaray olduðu öðrenildi.