Rigobert Song öldü mü?
ABONE OL

Galatasaray'ýn efsane futbolcusu Rigobert Song, geçtiðimiz günlerde felç geçirmiþti. Kamerun'un en öenmli futbolcularýndan Rigobert Song, Galatasaray'ýn efsaneleri arasýna girmiþ daha sonra Trabzonspor'a transfer olmuþ ve futbol hayatýna da orada son vermiþti.

 

Rigobert Song ile ilgili aldýðýmýz son haber ise üzücü oldu. Geçtiðimiz hafta geçirdiði kýsmi felç nedeniyle komaya girmiþti. Hayati tehlikesi bulunan Rigobert Song'un öldüðüne dair çýkan haberler gerçeði yansýtmýyor.

 

 

40 yaþýndaki efsane futbolcunun durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Hastaneye geldiðinde komaya giren futbolcu daha sonra komadan çýktý ve ameliyat oldu. Durumunda da hýzlý bir iyileþme var.

 

Kan pýhtýsýnýn yol açtýðý felçten sonra tedavi gören Rigobert Song'un, komadan çýktýðý ve oksijen cihazýna baðlanmadan nefes alabildiði öðrenildi.

 

 

RÝGOBERT SONG

 

Song, Trabzonspor'a gelmeden önce Metz, Salernitana, Liverpool, West Ham United, Köln, Lens ve Galatasaray gibi takýmlarda oynadý. Kariyerindeki ilk profesyonel lig maçý, 31 Aðustos 1994'de 1-1 biten Metz - Lille karþýlaþmasýdýr.

 

13 Temmuz 2004 tarihinde teknik direktör Gheorghe Hagi yönetimindeki Galatasaray'a transfer oldu. Ýlk lig maçýna 8 Aðustos 2004'te Konyaspor karþýsýnda çýkarken, ilk lig golünüde 4 Þubat 2005'te Gaziantepspor ile oynanan ve 5-1 galip gelinen maçta attý. Galatasaray'da ki ilk yýllarýnda Stjepan Tomas'la savunmada güçlü bir ortaklýk oluþturdu. 2007-08 sezonunda Emre Güngör'ün transferiyle sezonun ikinci yarýsýnda yedek kalmaya baþladý.

 

Sözleþmesinin bitmesiyle 24 Haziran 2008 tarihinde Trabzonspor'la anlaþtý ve yeni takýmýyla 2 yýllýk sözleþme imzaladý.[1][2] 2008-09 sezonunda Egemen Korkmaz ve Ýbrahima Yattara'nýn ardýndan takýmýn 3. kaptanlýk görevini üstlendi.

 

Trabzonspor'da ilk lig maçýna 24 Aðustos 2008 tarihinde Ankaraspor'la oynanan maçta çýktý. 2 Aralýk 2009 tarihinde Trabzonspor'da kaptanlýða getirilmiþtir. Fakat 2010-2011 sezonu transfer döneminde Trabzonspor tarafýndan serbest býrakýlmýþtýr..