Robert Lewandowski: Bayern Münih her zaman kalbimde olacak
ABONE OL

Barcelona'nýn yýldýz golcüsü Robert Lewandowski, Bayern Münih'ten ayrýlma süreciyle ilgili konuþtu.

Lewandowski yaptýðý açýklamada, "Bayern'den ayrýldýðým zaman son kez antrenman sahasýna gitmek çok garip bir duyguydu. Kulüp ve þehir benim için çok þey ifade ediyor, iki kýzým Münih'te doðdu." Ýfadelerini kullandý.

"ÇOK ÞEY BAÞARDIK"

Bayern'de çok baþarýlý bir 8 yýl geçirdiðini söyleyen Polonyalý golcü, "Bayern'de geçirdiðim sekiz yýlda ekip olarak baþardýklarýmýzý kimse elimizden alamaz. Wolfsburg'a karþý attýðým beþ gol, Bundesliga'da bir sezonda attýðým 41 gol veya Hansi Flick'in altý kupasýný hatýrladýðýmda, bunlarýn harika anlar olduðunu anlýyorum." açýklamasýný yaptý.

"BAYERN HER ZAMAN KALBÝMDE"

Bayern Münih'ten ayrýlmasýyla ilgili konuþan, "Her þey olmasý gerektiði gibi oldu. Birlikte tarih yazdýk ve her zaman yüzde 100'ümü verdim. Boþ boþ oturduðum bir gün olmadý. Kulüp içindeki herkes bunu biliyor. Bayern her zaman kalbimde olacak." þeklinde konuþtu.

Robert Lewandowski , Ballon d'Or'u kazanmak için Barcelona'ya gelmediðini söyledi ve þu ifadeleri kullandý: "Takýmýn baþarýsýyla motive olduðumu her zaman söylemiþimdir. Kazanýlan bireysel ödüller güzel olabilir ama Ýspanya'ya bunun için gelmedim. Bu tür çýkan haberler yanlýþ"