Rodrigo Becao'dan Mourinho itirafý! ''Onun için söylenenler doðru deðil''
ABONE OL

Fenerbahçe'nin Brezilyalý savunma oyuncusu Rodrigo Becao, Ýtalya'dan Gianluca Di Marzio'ya Twente ile 1-1 berabere biten maç sonrasý demeç verdi.

"YENEMÝYORSAN YENÝLME"

"Evet, zor bir maçta deplasmanda alýnan iyi bir puan. Hollanda'ya gelirken zor bir sahada güçlü bir takýma karþý oynayacaðýmýzý biliyordu. Kazanmak istiyorduk ama bazen kazanamadýðýnýz zaman önemli olan kaybetmemektir. Bu puaný evimize götürüyoruz ve bu iyi bir þey."

"MOURINHO SADECE SAVUNMAYLA ÝLGÝLENMÝYOR"

"Mourinho oyun kuruyor, oynamak istiyor ve tabii ki iyi savunma yapmaya çalýþýyoruz. Önemli olan gol yememek, o zaman ileride gol atarýz. Maalesef, Twente maçýnda gol yedik ama sonrasýnda eþitliði saðladýk çünkü bence iyi iþ çýkardýk. Jose'nin sadece savunma ile ilgilendiðini söyleyenlere katýlmýyorum, o oyuna ve topa sahip olmaya odaklanýyor. Bizden istediði ve bizim de sahada yapmaya çalýþtýðýmýz þey bu."

"ÝTALYA'YA BÝR GÜN GERÝ DÖNMEK ÝSTERÝM"

"Ýtalya bana çok þey öðretti, sizden çok þey öðrendim. Serie A'da çok savunma yaparsýnýz, çok güçlü bir savunma ekolüdür. Bugün olduðum savunma oyuncusu için sadece Ýtalya'ya teþekkür edebilirim. Sizden gerçekten çok þey öðrendim. 'Harika zaman geçirdiðim ve pek çok arkadaþýmý býraktýðým Ýtalya'ya bir gün dönmeyi çok isterim. Ýnsanlarý ve Ýtalyan halkýný özlüyorum. Bakalým bir gün dönecek miyim, dönmeyecek miyim?"

"UDINESE UMARIM YUKARIDA BÝTÝRÝR"

"Udinese'yi elimden geldiðince takip etmeye çalýþýyorum. Ýyi baþladýklarýný gördüm ama böyle devam edip edemeyeceklerini göreceðiz! Lig uzun ve pes edemezler. 'Tamam olduðunuzu' hissetmek kesinlikle yapmamanýz gereken bir þey. Ve eminim ki yapmayacaklar. Udinese'ye baþarýlar diliyorum ve umarým sýralamada yukarýda kalýrlar."