Ronald Koeman: Hayal kýrýklýðýna uðradým
ABONE OL

EURO 2024'e yarý finalde veda eden Hollanda'nýn teknik direktörü Ronald Koeman, Ýngiltere maçýnýn ardýndan açýklamalarda bulundu.

Koeman maçla ilgili, 'Sonuçtan dolayý hayal kýrýklýðýna uðradým. Maç bizim için gerçekten iyi baþladý ve gol attýk. Sonrasýnda orta sahada sorunlar yaþadýk, Bellingham ve Foden gibi tehlikeli oyuncularýn oyuna girmesine izin verdik. Deðiþiklikler yaptýk, biraz kontrolü geri aldýk ve son 20 dakikada devam edeceðimizi hissettik. Ama sonrasýnda gol yedik ve yediðimiz gol gerçekten iyi bir gol.' dedi.

Hollandalý teknik adam sözlerine devam ederek, 'Son 20 veya 25 dakikadaki hissiyatým, daha dinç olduðumuz ancak harika bir gol attýklarý yönündeydi ve futbol böyle bir þey. Belki de uzatmalarý hak ettik ancak durum böyle. Oyuncularýmýzla ve milli takýmýmýzla gurur duyabiliriz çünkü harika bir turnuva geçirdik." ifadelerini kullandý.

Koeman son olarak ise, "Ýngiltere ilk yarýda orta sahamýzda sorunlar yarattý. Bellingham ve Foden ile çizgiler arasýnda nasýl oynadýklarýný kontrol edemedik. Ondan sonra orta sahaya bir oyuncu daha ekledik ve daha dengeliydi. Günün sonunda onlar kazandý ve mutsuzuz.' yorumunda bulundu.