Ronald Koeman: Son 5 dakikada þanslýydýk
ABONE OL

Hollanda Milli Takýmý Teknik Direktörü Ronald Koeman, A Milli Takýmýmýza karþý 2-1 kazandýklarý EURO 2024 çeyrek final maçýnýn ardýndan açýklamalarda bulundu.

Türkiye'nin çok zorlu bir rakip olduðunu söyleyen Koeman, "Türkiye'ye karþý geri dönmek zor. Çok saðlam oynuyorlar, sýký oynuyorlar. Ýkinci yarý iyi baþladýk. Memphis Depay maçýn baþýnda da önemli pozisyon bulmuþtu. 20-25 dakika sonra Türkiye oyunun kontrolünü aldý, golü attýlar ve daha da iyi oynadýlar. Ýkinci yarýnýn ilk 10 dakikasýnda çok baskýlý, etkili, kreatif oynadýk. Pozisyonlar bulduk ve 2-1 kazandýk." dedi.

Son dakikalarda þanslý olduklarýný ifade eden Koeman, "Harika bir performans gösterdi Türk Milli Takýmý. Tutkulu oynadýlar. Sadece tutku deðil, top ayaklarýndayken kaliteliler. Savunma sistemiyle oynadýlar ama 2-3 kiþiyle hücuma çýktýklarýnda bizi çok zorladýlar. 2-2'yi de bulabilirlerdi son 5 dakika içinde. Ýyi savunma yapmak zorunda kaldýk. Son 5 dakikada þanslýydýk. Kazanmak güzeldir. Bu da bu maçý bizim için özel kýlýyor. Þans olmazsa kazanamazsýnýz. Son 5 dakika için böyle." ifadelerini kullandý.