Ryan Kent: Derbileri kazanmak istiyoruz
ABONE OL

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ryan Kent, TRT Spor'a açýklamalarda bulundu. Ýþte Kent'in sözleri...

"TAKIM KÝMYASINI OLUÞTURMAYA ÇALIÞIYORUZ"

"Þu ana kadar çalýþmalar iyi gidiyor. Dün aldýðýmýz sonuçtan dolayý üzgünüz. Ýyi bir þekilde çalýþmalarýmýzý sürdürüyoruz. Benim gibi bazý yeni oyuncular var. Takým kimyasý oluþturmaya çalýþýyoruz. Aramýzdaki iliþkiyi geliþtirmenin önemli olduðunu düþünüyorum. Bunu da sezon baþlayýnca maçlara yansýtmak istiyoruz"

"RIDVAN YILMAZ'LA KONUÞTUM"

"Biraz konuþtum Rýdvan'la. Ama bu sürede herhangi birinin kararýmý etkilemesini istemedim. Bu kulübün büyüklüðünü biliyordum. Benim için en önemli etken, bu kulübün her zaman kazanmak için oynamasý."

"DZEKO'DAN ÖÐRENMEK ÝÇÝN SABIRSIZLANIYORUM"

"Çok heyecanlýyým onunla oynayacak olmaktan dolayý. Harika bir kariyeri var. Çok mütevazý bir kiþiliði var. Ondan öðrenmek için sabýrsýzlanýyorum. Umarým ona bu sezon çok fazla gol atma imkaný saðlayabilirim"

"ARDA'YA ÝYÝ BÝR KARÝYER DÝLÝYORUM"

"Kendisini yakýndan tanýmýyorum. Ama kulüp içinde hakkýnda çok iyi þeyler duydum. Ýyi olduðunu biliyorum, ona iyi bir kariyer diliyorum."

"ÝNANCIMIZI KAYBETMEMELÝYÝZ"

"Takým olarak kendini adamanýn ve bunu sezona yaymanýn önemli olduðunu düþünüyorum. Ýnancý kaybetmemenin ve çok çalýþmanýn önemli olduðunu düþünüyorum. Her maça final gibi çýkmanýn, adým adým gitmenin önemli olduðunu düþünüyorum"

"TAKIM ARKADAÞIMA YILAN VERDÝM"

"Evet. Bizim ülkemizde noelde hediye deðiþimi olur. Ben de takým arkadaþýma yýlan verdim ama o aldý mý bilmiyorum. Hayvanlarý seviyorum"

"RONALDINHO EN ÝYÝSÝ"

"Kararýmý deðiþtirmiyorum. Onun oynadýðý zaman ona büyük hayranlýk duyuyordum."

"SAHA ÝÇÝNDE ROL YAPMAM"

"Aslýnda doðal olarak geliþiyor. Saha içinde herhangi bir rol yapmýyorum. Ýçimden geldiði gibi davranýyorum. Performans göstermek için sahaya çýkýyorsunuz. Ben de kendi halimde, sessiz bir insaným"

"DERBÝLERÝ KAZANMAK ÝSTERÝZ!"

"Heyecan duyduðum þeylerden biri de bu maçlar. Burada da harika atmosferler yaratýldýðýný duydum. Old Firm'de oynadým. Þartlar ne olursa olsun derbi maçlarý derbi maçýdýr ve o maçlarý kazanmak istersiniz.

"OLDUÐUM YERDEN MUTLUYUM"

"Þu anda kafamda öyle bir düþünceyle hareket etmiyorum. O harika altyapýda yetiþmiþ olmaktan mutluyum. Bugün buradaysam, o zaman verdiðim kararýn sonucu. Sezon sezon bakýyorum ve þu anda olduðum yerden mutluyum"

"TÜRKÇE ÖÐRENME NÝYETÝM VAR"

"Henüz çok fazla öðrenemedim ama niyetim var. Kulüpteki insanlarýn yardýmlarýyla öðrenebileceðimi düþünüyorum. Bazý þeyler var ama hepsini burada söyleyebileceðimi düþünmüyorum"