Samsunspor 4'te 4 peþinde
ABONE OL

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'de oynadýðý 3 deplasman mücadelesinden de gol yemeden galibiyetle ayrýldý. Gaziantep FK'yý 1-0, Hatayspor'u 3-0 ve Çaykur Rizespor'u da 1-0 ile geçen kýrmýzý-beyazlýlar, ligin son sýrasýndaki Adana Demirspor'u da yenerek deplasmanda 4'te 4 yapmak istiyor.

Ligdeki son 3 maçýndan da galibiyetle ayrýlan Samsun temsilcisinin ilk 7 maç sonunda 5 galibiyet, 2 beraberlik ile 15 puaný bulunuyor. Bu karþýlaþmalarda rakip filelere 11 gol gönderen kýrmýzý-beyazlýlar, kendi kalesinde ise 6 gol gördü. Deplasmanda tüm maçlarýný gol yemeden kazanan Samsunspor, Adana Demirspor'u da maðlup ederek, milli ara öncesi üst sýralardaki yerini pekiþtirmek istiyor. Adana Demirspor ise karþýlaþma öncesinde 7 maçta 6 maðlubiyet, 1 beraberlik alarak 1 puanla son sýrada bulunuyor. Adana temsilcisi bu sezon Süper Lig'de oynadýðý 3 iç saha karþýlaþmasýnda da maðlubiyet ile ayrýldý.

Adana Demirspor ile Samsunspor arasýnda yarýn saat 16.00'da Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak karþýlaþmayý hakem Alper Akarsu yönetecek. Akarsu'nun yardýmcýlýklarýný ise Mehmet Kýrsal ve Murat Altan üstlenecek.