Sarunas Jasikevicius: Zorlu bir maç bizi bekliyor
ABONE OL

THY Avrupa Ligi'nin 3. haftasýnda yarýn Sýrbistan'ýn Kýzýlyýldýz ekibini konuk edecek Fenerbahçe Beko'da baþantrenör Sarunas Jasikevicius, kendilerini zorlu bir maçýn beklediðini söyledi.

Sarý-lacivertli kulüpten yapýlan açýklamaya göre yarýn Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda saat 20.45'te oynanacak müsabaka öncesinde baþantrenör Sarunas Jasikevicius ve basketbolcu Sertaç Þanlý deðerlendirmelerde bulundu.

Litvanyalý çalýþtýrýcý Jasikevicius, Kýzýlyýldýz'ýn sezona iyi baþlayan bir ekip olduðunu vurgulayarak "Bizim gibi rakibimiz de Avrupa Ligi'ne iki galibiyetle baþladý. Kýzýlyýldýz bu yýl çok sayýda deneyimli ve oyunu iyi okuyabilen oyuncularýyla beklentileri olan bir takým. Geçen yýl bizi kendi sahamýzda yendiler. Çok fiziksel, iyi yönetilen ve organize bir takým. Bu yüzden zorlu bir maç bizi bekliyor." ifadelerini kullandý.

Sezona iyi bir giriþ yaptýklarýný belirten Fenerbahçe Beko oyuncusu Sertaç Þanlý ise þunlarý kaydetti:

"Önümüzde ilk çift maç haftasý var. Kýzýlyýldýz da sezona bizim gibi girdi ve iki önemli galibiyet aldý. Kesinlikle zor bir karþýlaþma olacak. Kadromuzda eksiklerimiz de var ancak yine takým olarak iyi mücadele ederek açýklarýmýzý kapatacaðýz. Elbette taraftarlarýmýzýn önünde oynayacak olmak da bize büyük bir güç katacak. Bu mücadeleyi kazanmak ve çift maç haftasýna iyi bir giriþ yapmak istiyoruz."