Sebastian Szymanski'den Jose Mourinho açýklamasý! ''Çalýþmak için sabýrsýzlanýyorum''
ABONE OL

Sebastian Szymanski, teknik direktörü Jose Mourinho için açýklamalarda bulundu.

EURO 2024 öncesi son hazýrlýk maçýnda Polonya, A Milli Takým'ý 2-1 maðlup etti. Karþýlaþmanýn ardýndan Fenerbahçe formasý giyen Polonyalý futbolcu Sebastian Szymanski açýklamalarda bulundu. Szymanski konuþmasýnda yeni teknik direktörü Jose Mourinho'ya da yer verdi. Polonyalý futbolcu, Roma'da oynayan milli takýmdan arkadaþý Zalewski'nin Portekizli hoca ile ilgili kendisine söylediklerini anlattý.

SZYMANSKI: "TAKIM OLARAK ÝYÝ SEVÝYEDEYÝZ"

Szymanski yaptýðý açýklamada, "EURO 2024'e hazýrýz. Takým olarak da iyi hazýrlandýðýmýzý düþünüyorum. Bu hazýrlýk maçýnda da iyi oynadýðýmýzý düþünüyorum. Takým olarak iyi bir seviyedeyiz. Turnuvadaki ilk maçýmýz umarým son oynadýðýmýz iki hazýrlýk maçýndaki gibi olur. Türkiye ile oynadýðýmýz maç güzeldi." dedi.

"MOURINHO ÝLE ÇALIÞMAK ÝÇÝN SABIRSIZLANIYORUM"

Jose Mourinho ile ilgili olarak ise Szymanski, "Jose Mourinho, Türk futboluna çok yakýþacaktýr. Onunla çalýþacaðým için çok memnunum. Yakýnda yüz yüze tanýþacaðýz. Umuyorum ki güzel iþler çýkarýrýz. Mesajlaþtýk fakat henüz yüz yüze görüþemedik. Takým arkadaþým Zalewski, Mourinho'nun çok iyi bir hoca olduðunu söyledi. Zalewski'yi Fenerbahçe'ye getirmek isterim ama tabii ki bu bir þaka. Mourinho ile çalýþmak için sabýrsýzlanýyorum." ifadelerini kullandý.