Sebastien Pocognoli'den Mourinho övgüsü
ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçýnda Fenerbahçe'ye konuk olacak Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'ta teknik direktör Sebastien Pocognoli, amaçlarýnýn gol atmak olduðunu söyledi.

Union Saint-Gilloise'un geçen sene Fenerbahçe'yle UEFA Konferans Ligi'nde oynadýðý maçlarý izlediðini ve sarý-lacivertlilerin bu sene Süper Lig'deki karþýlaþmalarýný da takip ettiðini söyleyen Pocognoli, "Þüphesiz ki yeni bir antrenörle çok deðiþen bir takým oldular. Geçen seneye göre çok daha kaliteli bir takým durumundalar. Geçen seneki iki maç, atmosfer ve takým konusunda bize fikir verdi." ifadelerini kullandý.

"GENLERÝMÝZDE NE VARSA GÖSTERECEÐÝZ"

Takým olarak geçen haftalara göre artýk süreklilik sahibi olduklarýný aktaran Pocognoli, þöyle konuþtu: "Biz sadece maça odaklanýyoruz. Eksiklerimizi düzeltiyoruz, iyileþtiriyoruz. Amacýmýz gol atmak ve sonucu göreceðiz. Genlerimizde ne varsa onu göstereceðiz. Maçýn deplasmanda olmasý bizim için fark etmiyor, kendi oyunumuza bakacaðýz."

JOSE MOURINHO ÝTÝRAFI

Jose Mourinho gibi dünyaca ünlü bir isimle karþýlaþacak olmalarýndan dolayý olumlu anlamda heyecan duyduðunu da dile getiren Pocognoli, þunlarý kaydetti: "Jose Mourinho, tanýdýðýmýz ve baþarýdan baþka bir þey kabul etmeyen bir teknik adam. Maçtan sonra nasýl bir durum ortaya çýkacaðýný göreceðiz."