Selçuk Ýnan: Pazar günü Beþiktaþ ile oynayacaðýmýz maçý biz kazanýrýz
ABONE OL

Gaziantep Futbol Kulübü Baþkaný Memik Yýlmaz, teknik heyet ve futbolcular, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasýnda Beþiktaþ ile sahasýnda oynayacaklarý zorlu maç öncesinde Þahinbey Belediyesi'nin binicilik tesislerine giderek ata bindi. Takýma yönelik düzenlenen moral etkinliðinde konuþan Gaziantep FK Teknik Direktör Selçuk Ýnan, Þahinbey Belediye Baþkaný Mehmet Tahmazoðlu'na misafirperverliði için teþekkür ederken, pazar günü oynayacaklarý Beþiktaþ maçýnda sahadan galip ayrýlacaklarýna inandýðýný ifade etti.

"Pazar günü Beþiktaþ ile oynayacaðýmýz maçý biz kazanýrýz"

Etkinlik sonrasý açýklamalarda bulunan Selçuk Ýnan, "Þahinbey Belediye Baþkaný Mehmet Tahmazoðlu'nun amacý þehirle Gaziantep FK'yý bütünleþtirmek, onlarý maça davet etmek ve takýmlarýna sahip çýkmalarýný saðlamak. Bugün ata biniyoruz. Bizim için de bugün güzel oldu. Oyuncularýmýz için de çok etkili bir sosyal aktivite oldu. Takýmda çok yeni oyuncumuz var. Gaziantep FK hak ettiði yerde olmalýdýr. Bu etkinlik maç öncesinde takým için çok iyi oldu. Takýmda moraller yüksek. Pazar günü Beþiktaþ ile oynayacaðýmýz maçý biz kazanýrýz" dedi.

"Pazar günü puan yada puanlar alarak yola devam etmek istiyoruz"

Gaziantep FK kaptaný Furkan Soyalp de, "Öncelikle Mehmet Tahmazoðlu'na teþekkür ediyoruz. Tahmazoðlu'nun bize olan destekleri hem saha hem saha dýþýnda çok güçlü hissettiriyor. Bugün yapýlan etkinlik takýmý çok motive etti. Umarým pazar günü puan yada puanlar alarak yola devam ederiz" diye konuþtu.