Selçuk Ýnan: Yeni bir takým kuracaðýz
ABONE OL

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nin teknik direktörü Selçuk Ýnan, yeni sezon planlamasý kapsamýnda acil olarak stoper, orta saha ve hücum hattýna transferler yapmak istediklerini belirterek, neredeyse yeni bir takým kuracaklarýný söyledi.

Hazýrlýklarýný kulüp tesislerinde sürdüren Gaziantep FK'nin genç teknik adamý Selçuk Ýnan, AA muhabirine, yeni sezonun tüm takýmlara hayýrlý olmasýný diledi.

Kentte 6 Temmuz Cumartesi gününe kadar çalýþmalarýný sürdüreceklerini anlatan Ýnan, ardýndan da Bolu'ya geçerek hazýrlýklarýna devam edeceklerini aktardý.

Zor bir sürecin kendilerini beklediðini belirten Ýnan, "Çünkü çok oyuncumuz gitti. Sözleþmesi biten oyuncularýmýz oldu. Anlaþtýðýmýz oyuncular var, onlarýn gelmesini bekliyoruz. Baþkanýmýzla, yöneticilerimizle beraber çalýþmalarýmýz tüm hýzýyla devam ediyor." dedi.

Sezonun ilk transferini Eren Erdoðan'ý alarak yaptýklarýný anýmsatan Ýnan, oyuncunun potansiyeli yüksek ve umut veren bir profili olduðunu ifade etti.

"YENÝ BÝR TAKIM KURACAÐIZ"

Yaklaþýk bir aydýr transfer komitesiyle gece gündüz çalýþtýklarýný aktaran Ýnan, þöyle devam etti:

"Birçok mevkide transfere ihtiyacýmýz var. Bunu transfer komitemiz, baþkanýmýz, yöneticilerimizle beraber masaya yatýrdýk, konuþtuk. Yaklaþýk 1 aydýr neredeyse her gün onlarca oyuncu izledik. Kafamýzda net olan isimler var. Bunu baþkanýmýzla, yöneticilerimizle paylaþtýk. Neredeyse bütün mevkilerde oyuncuya ihtiyacýmýz var. An itibarýyla önceliðimiz stoper. Orta saha için acil izlediðimiz oyuncular var. Forvet ve kanat oyuncularýna ihtiyacýmýz var. Aslýnda neredeyse yeni bir takým kuracaðýz."

"YENÝ OYUNCULAR YAVAÞ YAVAÞ GELMEYE BAÞLAYACAK"

Ýnan, taraftarlarýn transfer konusunda kendilerine ve yönetime güvenmesini isteyerek, þunlarý kaydetti:

"Çalýþmalar çok iyi. Sýrf oyuncu almak için transfer yapmak istemiyorum. O yüzden bize uyacak, Gaziantep þehrinde baþarýlý olabilecek, istediklerimizi yapabilecek oyuncularý tercih etmek istiyoruz. Tabii ki sosyal hayatýyla, davranýþýyla, yetenekleriyle doðru oyuncuyu bulmak çok kolay deðil. Dolayýsýyla ben çok dikkatli davranýyorum. Baþkanýmýzla da sürekli istiþare ediyoruz. Ýyi oyuncularý buraya getirmek istiyoruz. Dolayýsýyla da biraz zor oluyor. Ancak herkes rahat olsun. Gerçekten çok fazla zaman harcýyoruz. Artýk takýmý layýk olduðu yere, yukarýlara taþýmak için de iyi ve doðru oyuncular getirmeye çalýþýyoruz. En kýsa zamanda da yeni oyuncular yavaþ yavaþ gelmeye baþlayacak."

Gaziantep FK'de 13 futbolcunun sözleþmesi sezon sonu bitmiþti.