Þenol Güneþ, Baþakþehir maçýyla birlikte ligde yükselmenin planlarýný yapýyor
ABONE OL

Trendyol Süper Lig'in ilk 8 haftasýnda 7 maç yapan ve 1 haftayý BAY geçen Trabzonspor, bu bölümde beklentilerin gerisinde kaldý. Bordo-mavililer, bu dönemde topladýðý 9 puanla son üç sezonun en kötü performansýný sergilerken, Teknik Direktör Þenol Güneþ zirve yolunda önemli bir dönüm noktasý niteliðinde olan Baþakþehir karþýlaþmasýndan 3 puanla ayrýlarak moral bulup, üst basamaklara doðru týrmanmayý planlýyor.

2020-2021 SEZONUNDA SONRAKÝ EN KÖTÜ BAÞLANGIÇ

Trabzonspor, 2020-2021 sezonunda ilk 7 haftalýk bölümünde 5 puan toplamýþtý. Þampiyonluk sevinci yaþadýðý 2021-2022 sezonunda 7 maçta 15 puan, 2022-2023 sezonunda 7 maçta 13 puan, 2023-2024 sezonunda ise 7 maçta 12 puan elde eden Karadeniz ekibi bu sezon ise 7 maçta 9 puan toplayarak son 3 sezonun en kötü istatistiklerini elde etti.

BAÞAKÞEHÝR MAÇI ÖNEMLÝ

Trabzonspor, bu sezon oynadýðý 7 maçta 1 galibiyet, 6 beraberlik elde ederek 9 puan aldý. Maç baþýna 1.29 puan ortalamasý elde eden bordo-mavililerin istatistikleri zirve için kritik yerde duruyor. Teknik Direktör Þenol Güneþ, Karadeniz ekibinin üst basamaklara týrmanmasý için ilk adýmý Baþakþehir müsabakasýyla birlikte atmayý hedefliyor.

ÞENOL GÜNEÞ, MENTAL TOPARLANMAYA AÐIRLIK VERDÝ

Trabzonspor'da Teknik Direktör Þenol Güneþ, zorlu bir sezon baþlangýcýnýn ardýndan milli maçlar için verilen arayý fýrsata çevirerek takýmýný mental ve fiziksel olarak toparlamak için yoðun bir çalýþma temposuna girdi. Sezonun ilk 7 maçýnda sadece 1 galibiyet alabilen bordo-mavililer, beklenen performansý gösteremediði için eleþtirilerin odaðýnda olurken bu süreçte Güneþ, takýmýyla sýký bir antrenman temposu içinde günde iki idman yaparak eksikleri gidermeye çalýþýyor