Þenol Güneþ dev maçý yorumladý: Bu bir daha olmaz
ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Þenol Güneþ, Beþiktaþ maçýnýn ardýndan açýklamalarda bulundu.

Güneþ, "Bugün oyunu nasýl deðerlendireceðim, oyuna baþlarken bir planýmýz vardý, böylesine bir maçý düþünmedik. Kazanmak için sahaya çýkan takým, hiçbir parametrede öne çýkamadý. Buna raðmen bir puan iyi denilebilir. Bütün oyuncular yürekten oynadý. Rakip da güçlü, formda. Savunmada kalýp, hýzlý çýksaydýk pozisyon bulabilirdik ama onu yapamadýk." dedi.

Deneyimli teknik adam, sözlerine, "Bu oyun bunu gerektirdi. Kaybedebilirdik. Ýki takým da ikiþer puan kaybetti. 3 maçta 3 puan aldýk. Ýlk defa gol attýk, ilk defa gol yedik. Hala zor dönemden geçiyoruz. Bu oyuncular, takýmý daha yukarýya getirecek. 12. adam dediðimiz taraftar, müthiþ devreye girdi. Böyle bir maçý daha görmek istemiyoruz. Tek taraflý izlenen bir maç, güzel bir maç olmaz. Futbolun gidip - gelerek olmasý, karþýlýklý olmasý gerekiyor. Onlarý saðlayamadýk. Oyunumuzu tam göremedik. Baþlangýçta iyiydik, baský yapmaya çalýþtýk. Beklenmeyen bir pozisyon oldu. Kýrmýzý kart gördük. Golün gelmesi iyi oldu. Ama hiç çýkamayacaðýmýzý düþünmedik. Onu çalýþmamýz lazým. Yeni geldik. Çok gelen insanlarýmýz var, onlarý mahcup etmeye hakkýmýz yok." diye konuþtu.

Þenol Güneþ, Cihan Çanak'ýn sakatlýðý ve 6. oyuncu deðiþtirme hakkýný kullanmalarýyla ilgili, "Cihan'ýn sakatlýðýný doktor takip ediyor. Çok olumsuz olmayabilir. Takip etmek gerekiyor. Bir hakkýmýz daha doldu. Hakemler de bilmiyor kurallarý. Oyunu yönetmek, açýklanan kararlarý iyi bilmek lazým. Oyuncuyu sahaya çýkardýk. Böyle durumlarda oyuncu deðiþikliði hakký doðuyor. Bunu da sormuþtuk, yeni oldu. Cihan inþallah düzelir, daha iyi olur." ifadelerini kullandý.