Şenol Güneş sağlık durumu
ABONE OL

ŞENOL GÜNEŞ SON DURUM?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tünele girerken yüzüne gelen bir cisim sebebiyle yere düştü. Tecrübeli teknik adam  annesine küfredildiğini ve maça çıkmayacağını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına gelen cisimlerden dolayı 5 dikişi atıldı. A Spor'un haberine göre Güneşi tedavi için hastaneye götürülüyor.

Mete Kalkavan içeri girerek yetkililerle konuştu. Tribünler nler. Küfür ettiğini Beşiktaş’ın korner kullandırılmadığını belirtti. Maçı iptal edeceğini söyledi.

BJK TV’DE OLAY İDDİA

BJK TV Spikeri Bülent Ülgen ise Şenol Güneş'e sedyedeyken saldırı teşebbüsüne bulunulduğunu iddia etti. Ülgen, "Şenol Güneş'i ambulansa binerken tekmelemeye ve yumruklamaya çalışmışlar. Futbolcularımızı öldürmeye kalktınız. En ağır şekilde yargılanmalı ve cezasını çekmelisiniz. Yazıklar olsun."

FİKRET ORMAN’DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları;

Üzücü bir gün, istenmeyen şeyler oldu. Bu derbi maçları özellikle Fenerbahçe - Bşeiktaş maçları biraz gergin geçiyor. Bizim stadımızda da kırmızı kartlar oldu ama hiç böyle olaylar olmadı. Bu bir güvenlik zaafiyeti bunun sorumlusu kimse o bakacak. Netice itibariyle buraya misafir olarak geldik. Dünya üçüncüsü yapmış bir hocaya bunların yapılması çok kötü. Oyuncularımız hakeme soruyor içeri girebilir miyiz diye? Hakem de girebilirsiniz diyor. Personelimize özel güvenlik görevlileri saldırıyor.

Netice itibariyle bu ülkede güzel bir yarışma var ve bunun güzel yanlarını ortaya çıkartacağımıza herkes futboldan soğutulmaya çalışılıyor. Beşiktaş Kulübü bunu yapıyor. En problemli kulüplerden birisiydik. Hocamızın durumu iyi. Oyunculuk zamanından bir beyin travması geçirdiği için korktuk ama durumu gayet iyi. Biz çok üzüntülüyüz gerçekten. Oyuncularımız da Ümraniye'ye gidiyor. Fenerbahçe Kulübü'nde kimse aramadı.

Güneş bu gece kalacak. Bugün hastanede kalması daha iyi... Burada bir çok insan var canıyla uğraşan insanlar var burada yapılan gürültü insanları yorabilir. Hocamızın durumu iyi lütfen buraya gelmesinler.